Щойно виклав другу бету української версії Knoppix:http://ftp.linux.kiev.ua/pub/Linux/Knoppix/beta-UA/KNOPPIX_V6.2.1CD-2010-06-15-UA-CLASSIC.isoЗміни в порівнянні з першою:* косметичний ремонт локалізації LXDE* нові та оновлені переклади для деяких програм та пунктів меню* gv, xpdf, djview замінено на evince* встановлено SMplayer* встановлено графічний торент-клієнт qBittorentВиникли певні проблеми при спробі навчити 0wn встановлювати на диск локалізовану систему, наразі він працює нестабільно, тому в цьому випуску він залишений без змін. Не виключено, що взагалі доведеться обмежитись простими рекомендаціями для людей, котрі побажать встановити систему на диск або флеш носій щодо того як змусити завантажуватись локалізовану систему.
Телепати, як водиться, у відпустці. Не могли б ви розповісти про проблему детальніше?
/me тихо ридає...
Напишіть кілька останніх рядків, які воно завантажило. Схоже, Ви криво звантажили образ або записали. У мене все запускалось. Це все, що я можу порадити./me теж ліньки вмикати телепатію або ворожити на кавовій гущі.
Цитата: Re. від 2010-06-27 00:23:16Напишіть кілька останніх рядків, які воно завантажило. Схоже, Ви криво звантажили образ або записали. У мене все запускалось. Це все, що я можу порадити./me теж ліньки вмикати телепатію або ворожити на кавовій гущі.ок
Тобто лише кепська роздільність екрана?
Можна знімок?
Запускаєте gimp: «файл», «створити», «знімок екрану», вибираєте «зняти весь екран» і натискаєте «захопити».