Автор Гілка: Є щось середьне між Kali і Debian12, як наблизити Debian12 до зручної операційки  (Прочитано 1772 раз)

Олексій

• Гість
Раніше користувався живою флешкою Калі, є зручний зайвий ноут хочу на стаціонарі операційку встановити.
Проблеми з інсталяшкою Калі почались ще на установці, установилось аж з онлайн установщика і то без якогось софта (галочки прибрав тоді пішло)
Бюся вже тиждень, майже все добре. Необхідно встановити Wine і Anydesk і я заспокоюсь. Це один з варіантів рішення)
Або те саме у Дебіан12, но тут ще якось треба внешку схожу на калі встановити, з ярликами на роб столі і кнопкою аля пуск, і ще монітор активності.
Підкажіть в який бік копати?
А ще якось треба сервер закачки софта поміняти)

Відсутній yvs115

• Кореспондент
  • дописів: 106
Раніше користувався живою флешкою Калі, є зручний зайвий ноут хочу на стаціонарі операційку встановити.
Проблеми з інсталяшкою Калі почались ще на установці, установилось аж з онлайн установщика і то без якогось софта (галочки прибрав тоді пішло)
Бюся вже тиждень, майже все добре. Необхідно встановити Wine і Anydesk і я заспокоюсь. Це один з варіантів рішення)
Або те саме у Дебіан12, но тут ще якось треба внешку схожу на калі встановити, з ярликами на роб столі і кнопкою аля пуск, і ще монітор активності.
Підкажіть в який бік копати?
А ще якось треба сервер закачки софта поміняти)

> Wine.. з ярликами на роб столі і кнопкою аля пуск...
Windows

> як наблизити Debian12 до зручної операційки
вона вже достатньо зручна

Відсутній Tamer4

• Новачок
  • *
  • дописів: 11
Подивіться на LMDE 6 (Linux Mint Debian Edition)

Відсутній Vika252

• Новачок
  • *
  • дописів: 4
    • Atlasiko
Ви можете додати репозиторії Kali для завантаження інструментів безпеки або вибрати конкретні пакети без додавання сторонніх джерел.  8) 8)

Відсутній prolinuxua

• Новачок
  • *
  • дописів: 7
    • Про Linux українською
Наскільки зрозумів вам треба на ноуті дистр загального призачення, а не спеціалізований типу Калі і щоб туди встановити Вайн та Анідекс?

Тоді погляньте в сторону Linux Mint, Fedora, чи якусь із збірок Убунти.
Ще згодиться Манжаро чи МХ Linux. Можна ще й Pop_OS та Zorin поклацать.

Відсутній Tamer4

• Новачок
  • *
  • дописів: 11
Наскільки зрозумів вам треба на ноуті дистр загального призачення, а не спеціалізований типу Калі і щоб туди встановити Вайн та Анідекс?

Тоді погляньте в сторону Linux Mint, Fedora, чи якусь із збірок Убунти.
Ще згодиться Манжаро чи МХ Linux. Можна ще й Pop_OS та Zorin поклацать.
А то не забагато пропозицій?

гусь

• Гість
А чоловік взагалі не написав, які в нього параметри запиту.
Дається взнаки вада нашої гуманітарної освіти.
Часто таке можна помітити: буркнути собі під носа щось, а ви думайте.

Відсутній louzim

• Новачок
  • *
  • дописів: 1
Є UK security Parrot Linux, він як раз все що треба має відносно пакетів а-ля Kali та він побудован на Debian основі. Якщо не буде достатньо пакетів, добавьте нові репозіторії.