https://elpis.ws/ не відкривається в Internet explorer 8 на Windows XP.
Обкладинка з підтекстом вийшла - стомлені люди відповідного віку присіли відпочити та віфі гратіс, випадково підбір картинки не по результату ШІ аналіза?
є мем про італійський інтернет, частина використана з нього.
чому на задньому фоні діди
- моя особиста уява про цю країну
також вийшов новий 11й випуск, про жінок в айті в епоху до айті
Цитатає мем про італійський інтернет, частина використана з нього.принаймні gratis та elpis <-> el pais - нагадує іспанську)Цитатачому на задньому фоні дідисхоже на асоціативність по журнальному контенту, не схоже?Цитата- моя особиста уява про цю країнуЯпонія?
Цитата: Turboblack від 2025-09-23 14:17:28також вийшов новий 11й випуск, про жінок в айті в епоху до айтіДуже дивно, не згадали про жодну жінку з Києва, хоча саме у Києві був побудований перший у Європі комп'ютер (є музей) та з тої пори існує Інститут Кібернетики. Думаєте там не було жодної жінки? Чи їх історії вам не важливі... бо "не продалося" у стількох копіях як це було з комп'ютерами зі статті та й взагалі вже не існує навіть у вигляді емуляторів. А там був створений цілий окремий всесвіт зі своїми ідеями та натхненням. Ви хоч і пишете що мета зберегти знання та історію і є місце для тепла та натхнення, але ... все те десь поділось відносно кібернетики та лампових компів розміром з кімнату От можете хоч зараз когось нагуглити з них, їх книги та програми, їх внесок у цифрові, текстові та графічні частини кібернетичної техніки? Хоча вже й досить легко створити емулятор того першого комп'ютера з Києва навіть у браузері на скриптах.
знаєте, я завжди дивуюся чому наш народ до своїх має таке дивне відношення: не хвалить, і не поливає гімном, а так ніби...я відчув себе таким собі вазонком до якого підливають поволі, так щоб "сільна абідна".
чомусь дивно що ви не згадали її прізвище
так! я пишу "мета зберегти". а тим кому не байдуже - надсилати на пошту мені інформацію чи статті.вам ж не байдуже? - чекаю від вас матеріали.