Автор Гілка: Вибір дистрибутива для школи. intel core 2 duo +2gb  (Прочитано 2198 раз)

Відсутній Djalin

• Письменник
  • дописів: 662
На двох гігах у мене працює MX Linux, можна AnTix - але менш зручний (не знаю чому у вас вийшло стільки багато - у мене при старті мегабайт 80 їв, але реально незвичне ДЕ, MX Linux - у мене працює на Samsung N310 - Правда гвинта замінив на SSD і доволі непогано хостить телеграм бота)

Але браузер... буде дуже повільний
« Змінено: 2025-04-27 15:05:05 від Djalin »

Відсутній yvs115

• Кореспондент
  • дописів: 106
> antix: не знаю чому у вас вийшло стільки багато - у мене при старті мегабайт 80 їв
>
  якщо це інфо з екрану з графікою (тобто conky info):
  то там показується в Used/Total тільки частина з used не враховуючи буферизацію кеші і т.п. (які реально також займають пам'ять)
  - порівняйте used від conky на екрані з цифрами від 'free -h' в терміналі

Відсутній xuser13

• Графоман
  • дописів: 496
Скоріше за все будуть створювати високорівневі покрокові інструкції звичайною мовою за допомогою ШІ
І зʼявиться нова мова програмування. В те що буде як в книжках науково–фантастичного жанру коли компʼютер програмують просто надиктовуючи інструкції так наче розмовляють з людиною я не вірю.
чи планетяне щче не подали блакитне свитло?

Відсутній yvs115

• Кореспондент
  • дописів: 106
> зʼявиться нова мова програмування.
>
   Досить таки ймовірно, і буде використовуватись в окремих випадках чи як спеціалізація в чомусь. Але спершу ШІ протопчеться по звичайним мовам програмування, коли їх відповідно додадуть в пріоритети з ШІ впровадженням. Зараз поки ШІ програмування виглядає як side-effect у розвитку ШІ галузі.

> В те що буде як в книжках науково–фантастичного жанру коли компʼютер програмують просто надиктовуючи інструкції
> не вірю.
>
   Чому б і ні, програмні мови дуже вузькі та їх набагато легше закодувати ніж мови якими розмовляють люди.

Як десь було вже відмічено той факт - що ті хто народився зараз вже навіть не застануть часи коли "машина не могла розмовляти",
   і цей факт вже вражає і значно більше, ніж те що з часом ШІ почне видавати достатньо придатний у відповідних випадках код на якійсь з мов програмування.