Одним словом - зв'язок з фізикою втрачено та наука покинула топік.Хоча з мистецької точки зору можна сказати що - то все в себе затягнула чорна дира філософерії та алхімії думок
Я хочу написати якийсь фантастичний роман на цю тему, бо з фантастами менше сперечаються.
додати великі дірки в двох місцях
Моя інтуїція (дивіться вище) підказує мені, що гравітаційні хвилі змінюють індукцію. Тобто можна ловити гравітаційні хвилі не легенькими фотончиками, а нормальною людською масою, що може підняти чутливість детектора порядків на 20-30.
Одним словом - зв'язок з фізикою втрачено та наука покинула топік.
Цитата: Володимир Лісівка від 2026-01-23 14:47:42Я хочу написати якийсь фантастичний роман на цю тему, бо з фантастами менше сперечаються. Круто Було б цікаво. Особливо чи реально той вид "фізики" обчислити зсередини того світу
Чи які "міфи" б то створило.
Ті ж "чорні дірки" можуть бути аналогом "закешованого результату" що "збережені до кінця _обчислень_ (світу)" ))
Цитата: Володимир Лісівка від 2026-01-23 14:47:42додати великі дірки в двох місцяхВи порівнювали "різницю" з ел-маг? Бо дірки "працюють" лише з ел-маг + та - через те що поле... балансується та зникає, а гравітація? (чи діє під землею у "клітці фарадея" ... аналогії...) )))
Ви напевне зможете написати що саме "коливається", а що "статична база" у "коливальному контурі" для радіокомунікації? (обидві частини, та радіо-лінзи між)
Не змогли ... замість "що" написали про "де". Хоча б здавалося... відрізнити "що" від "де" то перші класи школи... (