чому багатьом не подобається ця фіча ?наскільки я знаю, це прийняли в декількох штатах США і Бразилії, а вік вказати і підтвердити ще потрібно, як це організовано, я не знаю, але поки фіча встановлена як опція ? ну в MidnightBSD можна і не вмикати "aged_enable" в /etc/rc.conf
Проблема не в фічі а в тому як вона буде використовуватись.
Так чи інакше, відбувається черговий напіврозпад спільноти Linux, з фрагментацією замість об'єднання.
Як завжди, опозиція лишиться в меншості, а більшість те проковтне заради "комфорту", сприяючи своєю згодою подальшій окупації свобод.
Бо ви обманули Нічого такого в штатах та Бразилії не приймали! Саме ваш обман не подобається,
І ніякого додавання "перевірок" непотрібно для дорослих.
я не обманюю, я читаю, що в деяких штатах США (не у всіх ) і Бразилії прийняли закон, якщо в людей проблеми з перекладом, то так, я збрехав.
так там де ввели цю фічу, люди і скаржаться, що ставиш ос, вказуєш вік і ще потрібно підтвердити що вам $enter_age, а це не зроблено онлайн як пишуть, а треба йти типу як в нас "ЦНАП".
Писав не я, журналістам дякую, за фантастичний переклад, сенсацію зробили ні з чого.
Як виявилось мова йде про регулювання дитячого доступу до цифрового контенту, а не про інсталяцію Linux чи інших систем.
SCADA вже придумали давно
Отак от просто зізналися що протупили ))
SCADA це те саме що в нас АСУ ТП, це як в тому приколі, помниш ми в дитинстві бігали по дахам гаражів ? - так, - а зараз це паркуром називають.
скажу зразу про тих роботів ніхто робити не буде, в нас були зробили так, лінії з замовленнями як конвеєр їдуть, фіксують яка накладна під'їхала і що туди завантажити, працівник не бігав по складу, а мав свій сектор по стелажам. дуже часто ця система тормозить і все одно що там лінукс, перевірено
Ви вдруге підтвердили що протупили