Їх можна на автоматичних чи керованих віддалено роботів доставки переробити
))
це ви ще не знаєте скільки було судових справ з Теслою, які переїхали багато домашніх тварин, а так в 2021 році, сам Маск лайкнув відео де автопілот Тесла ( крякнутий ) їхав Києвом, з нюансами, де не було розмітки, чи на карті була старі правила )))
Тому на доставку на автопілоті ніхто не буде робити на Теслі.
А ви у цей об'єм додали розмір усіх юнікод шрифтів консолі, бібліотек рендерингу шрифтів, бібліотек та серверів звуку, реалізацію програми терміналу та (для терміналу у вікні) розмір усіх Х-ів з драйверами?
ви забули додати про те що я саме більше пишу, зайве, рекламу, впихнути магазин музики, соцмережі, а деякі без інтернету взагалі не працюють, візуалізація з ефектами, яка наприклад мені не потрібна, коли я слухаю музику.
А ви знаєте?? Можете координати у мікрометрах на чіпі кожного байта з відомою адресою вказати?
якщо людина не вміє користуватись дебагером, то да він буде шукати спалені транзистори статичною енергією
Особливо коли процесор бере дані з кеша (інше фізичне місце з тією самою адресою).
процесор це теж оперативна пам'ять, правильніше один з видів, почитайте м
Регістрова пам'ять, стек теж є одним з видів оперативної пам'яті ... кеш ви куди віднесете ?

А от можете сказати різницю між "управління" та "керування"?
всі ми знаємо що українське ІТ проходило довгий шлях модернізації в термінах, можна і зараз зустріти, потоки, нитки, і багато таких суржикових слів як "ветвлєніє", дебагер - отладчик, наладчик, знежучуваач ...
ЧПУ з російської У - управлєніє, тому переклали так Керування
Круто. Можете коротко написати щоб тут залишилося? (можливо в іншій темі)
навіщо ? людина що не може почитати
LinuxCNC Documentation, купа відео на ютубі, я не блогер, станки є різні, там однією одним повідомленням не напсиати.