Лоу оновився до SMF!
) Чому ви таке вирішили?Є люди кому потрібен сервер. Є ті, кому треба свобода ...
поставити на 100 девайсів без трекінгу ліцензій,
От ще один прийшов і захотів знищити всю суть ))Ви стали таким розумним через те що ті "проблеми" існували. Без них жодного сенсу робити своє та збільшувати свій рівень. А ви хочете те "вирішити" (знищити, щоб наступні покоління стали тупими )) ).
-Назви себе програма ? - я? я користувач
Дехто з них (мало хто) показує як свої відео редагує у Лінукс та лайв стріми з Лінукса робить.
А чому ви створили твердження, що проекту немає? Є. Переклади.Інша справа, що раніше було багато приводів спілкуватися, а тепер багато вже перекладено, існують приклади та інше.
Створити ОС з людським інтерфейсом (всіх рівнів) ,,,
І взагалі, чого ви так до америки докопалися?
Oleg Davidenko годину томуЧерговий форк Убунти .Більшість юзерів грають в ігри і тому одиниці перейдуть на лінукс незважаючи ні на які обіцянки підтримки і всілякі плюшки.Доля лінукс близько 1.5% ПК із них більшість це корпоративні клієнти а якщо брати домашні ПК то я думаю не більше 0.1% де стоїть якийсь дистрибутив лінуксуhyperchem 4 години томуальтернативний варіант WindowsАльтернативним варіантом вінді може бути тільки інша вінда ). Так само і з дистрибутивами linux. Як можна порівнювати настільки різні сімейства операційних систем (?) - кожне має свої сильні сторони, кожне має право бути на компі, це по-перше. Ну і по-друге, якась агресивна реклама у цього недодистру зі стрьомнуватою назвою - уже тільки це вбиває бажання навіть просто скачати і затестити його у live режимі ((, не кажучи про встановлення на диск Адмін 7 годин томукучу різних ставив linux і в усих куча різних проблем, то злітають загрузчики, то звук в фоні шумить якщо нічого не запускати, ще кучу всього треба вивчити