2026-04-20 06:05:49
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Ви не отримали листа підтвердження?

Лоу оновився до SMF!

Автор Гілка: Flarum  (Прочитано 282 раз)

Відсутній BeSiDa

• Графоман
  • дописів: 307
Re: Flarum
« Відповідей #15 : Вчора о 19:35:48 »
І взагалі, чого ви так до америки докопалися? Використовуєте її ліцензії, її стандарти, її протоколи, її опен соурс, її програми і все інше.
Не можете найняти (групою) свого юриста і створити свою вільну ліцензію для програм та стандартів, базовану на законах своєї країни
та своєю мовою?? (а код автор може одночасно за 10ма ліцензіями розповсюджувати, різними мовами та з різною метою).
Чи ви, раптом, на стільки думаєте лише про себе, що коли америка каже "робимо для всього світу" ви чогось вважаєте що це для вас роблять???
Це ж треба настільки тупанути! "Для всього світу" означає "тільки для америки" (а на всіх інших їм по.... бо вони лише самих себе вважають "всім світом", а ви порожнє місце, що відсутнє в їх головах (більшість часу), вони взагалі про вас не думають (і вважати що "думають погано" це ще тупіше)).
Це як у них у конституції було "всі люди рівні", але от раби ... були "не люди" :))) і до них то не відносилось. Так само всі хто не громадяни для них "елієни" (ні, це не "інопланетяни", це ...).

І вам ще не набридло коменти писати в коді не українською? (сам код можна псевдо-англійською). А хто схоче через ШІ перекладе, не ваша проблема.

Відсутній res2500

• Новачок
  • *
  • дописів: 18
« Відповідей #16 : Вчора о 21:30:21 »
BeSiDa
Цитата
) Чому ви таке вирішили?
Є люди кому потрібен сервер. Є ті, кому треба свобода ...
Сервер потрібен адмінові, більшість людям все одно чи вільна прошивками чи ліцензія, вони користуються своїми програмами, часто за того що на ПК чи ноуті, робляться часто зміни, то і помилок багато видно і не зручно працювати, якби адміни сиділи на за сервером так часто і працювали і бачили косяки, точно хм би це не сподобалось, шукали б інший варіант, а так сервер це взяв поставив і налаштував, далі якщо все працює він може і 10 років не обновлятись і адміну все одно що там клієнт робить з тим сервером.
Цитата
поставити на 100 девайсів без трекінгу ліцензій,
це про Ubuntu i dash з їх рекламою в пошуку ?
Цитата
От ще один прийшов і захотів знищити всю суть :)))
Ви стали таким розумним через те що ті "проблеми" існували. Без них жодного сенсу робити своє та збільшувати свій рівень. А ви хочете те "вирішити" (знищити, щоб наступні покоління стали тупими :))) ).
на відмінну від інших, хочу сказати, я проблеми лінукса визнавав, я ще з 2009 року чув від спеціалістів. які так писали мені і доказували, що "вийшла вінда 8, всім не сподобалось і більшість перейде на лінукс", цілий тред є ще з 2016 року ще писав що нічого не буде росту користувачів десктопного лінукс, ні, фанати кричали що в мене все парцює, все добре, а пірати України, які в школу робили учням лінукс ? Де вони ? Де історія успіху ? Ще з 2012 року тиша, про проект ні слова. А те що андроїд працює на лінукс ядрі, так більшості всеодно? на чому воно працює, є тікток, ютубчик, буде щось інше і цікавіше, і тим будуть користуватись, навіть якщо буде інша ОС і ядро, Згадую момент з фільму Трон-2

Цитата
-Назви себе програма ?
 - я? я користувач
  ;D
Цитата
Дехто з них (мало хто) показує як свої відео редагує у Лінукс та лайв стріми з Лінукса робить.
я вже казав, це робиться для лайків і підписки, бо більше не знає про що знімати. А так йому на той лінукс все одно.
Цитата
А чому ви створили твердження, що проекту немає? Є. Переклади.
Інша справа, що раніше було багато приводів спілкуватися, а тепер багато вже перекладено, існують приклади та інше.
чим ще більше проектів погано ? pkgsrc i ravenports теж потрібен переклад, навчити користувача збирати свої пакети з своїми параметрами , якщо це потрібно.
Цитата
Створити ОС з людським інтерфейсом (всіх рівнів) ,,,
вже не ті часи, коли ти написав на форумі повідомлення "я написав нову ОС, з вільною ліцензією і відкритим кодом", всі почнуть її качати і ставити, раніше часів віндовс 98, практично кожен системний адміністратор, якщо він не був "анікейщиком" міг написати сій дебагер, бо була відкрита документація, а зараз, хочеш інформацію, плати гроші, вільної реалізації eeprom немає, да можна взяти ядро ARM, але там стек, регістри, а якщо потрібно пам'ять прикрутити, то плати гроші. Спробуйте створити вільний процесор для лінукса з вільними ліцензіями і відкритим кодом, навть GPLv3, тоді поговоримо.
Цитата
І взагалі, чого ви так до америки докопалися?
якщо це мені, то гляньте де я згадував за Америку і до неї докопувався ?
є купка людей які кричать про "свободу ПЗ і вільні ліцензії", але люди навіть не знають що половина прошивок в ядрі закриті і коду немає, а якщо знають то не відомо чому мовчать, це ж відкритий код, це доказують в Дебіан такі репозиторії non-free і non-free-firmware, читаєш про успіх лінукс групи, це Ubuntu, Oracle, SuSE, RHEL, да прямо "вільні фонди" в списку, дали удару вільним ПЗ і вільною ліцензією клятим "корпорастам". Свобода про яку часто кричать користувачі лінукс вона така

Відсутній res2500

• Новачок
  • *
  • дописів: 18
« Відповідей #17 : Сьогодні о 01:03:48 »
Цитата
Понад 3,3 млн завантажень": щойно оновився Linux-альтернативний варіант Windows 11
Читаємо коментарі
Цитата

Oleg Davidenko
годину тому
Черговий форк Убунти .
Більшість юзерів грають в ігри і тому одиниці перейдуть на лінукс незважаючи ні на які обіцянки підтримки і всілякі плюшки.
Доля лінукс близько 1.5% ПК із них більшість це корпоративні клієнти а якщо брати домашні ПК то я думаю не більше 0.1% де стоїть якийсь дистрибутив лінуксу

hyperchem
4 години тому
альтернативний варіант Windows
Альтернативним варіантом вінді може бути тільки інша вінда ). Так само і з дистрибутивами linux. Як можна порівнювати настільки різні сімейства операційних систем (?) - кожне має свої сильні сторони, кожне має право бути на компі, це по-перше. Ну і по-друге, якась агресивна реклама у цього недодистру зі стрьомнуватою назвою - уже тільки це вбиває бажання навіть просто скачати і затестити його у live режимі ((, не кажучи про встановлення на диск

Адмін
7 годин тому
кучу різних ставив linux і в усих куча різних проблем, то злітають загрузчики, то звук в фоні шумить якщо нічого не запускати, ще кучу всього треба вивчити

Лиш деякі радять дистрибутив на якому працюють, деякі так і пишуть, перепрошував кучу дистрибутивів лінукс