Package "PackageKit-gtk3-module-1.3.4-3.fc44.x86_64" is already installed.No match for argument: PackageKit-gtk2-module
що скажете від себе?
"Failed to play video".
"PackageKit-gtk3-module-1.3.4-3.fc44.x86_64" * утім, браузер пускається
P.S. чим особливо цікаві старі релізи FF - в них ще немає вбудованих функцій облікового запису, а звідти витоків трафіку маркетологам Mozilla через вбудований "VPN", синхронізацію історії і тд.
Прикольно, тре поклацати. А хто клацав, що скажете від себе? Бо я востаннє сильно обломався на Dillo і NetSurf через несумісність сучасної верстки. Ще однією половиною дупи сижу на FF 115 ESR (а іншою - на останньому релізі) та вже близький тікати бо не працює сучасне медіа і глючить GitHub...
Цитата: ps від 2026-06-22 20:57:26"Failed to play video".Який кодек? Скачайте відео з урл і зможете побачити кодек. Деякі кодеки лише як плагін у новому ФФ скачаний з Гугла (та оновлюється сам). Його не видно у списку, але він є у файлі плагінів у профілі.
VIDEOJS: ERROR: (CODE:4 MEDIA_ERR_SRC_NOT_SUPPORTED) HLS.js does not seem to be supported. Cannot fallback to built-in HLS Object { code: 4, message: "HLS.js does not seem to be supporte…", MEDIA_ERR_ABORTED: 1, MEDIA_ERR_DECODE: 3, MEDIA_ERR_NETWORK: 2, MEDIA_ERR_SRC_NOT_SUPPORTED: 4 }
Схоже що HLS MP4/H.264 - це та само проблема в ESR 115. Буду розбиратись як його зкомпілити, може вийде.Код: [Вибрати]VIDEOJS: ERROR: (CODE:4 MEDIA_ERR_SRC_NOT_SUPPORTED) HLS.js does not seem to be supported. Cannot fallback to built-in HLS Object { code: 4, message: "HLS.js does not seem to be supporte…", MEDIA_ERR_ABORTED: 1, MEDIA_ERR_DECODE: 3, MEDIA_ERR_NETWORK: 2, MEDIA_ERR_SRC_NOT_SUPPORTED: 4 }
HTTP Live Streaming (HLS)
На вашому компі є файл у форматі 264? Пробували відкрити браузером?
Якщо хтось заведе кодек для себе - поділіться, може повернусь.
Так все є (включно з файлами .so) і працює системними засобами
В мене вже такі думки, що якщо воно і заведеться то не буде підтримуватись сучасний JS з його медіа заморочками і новими політиками.
Поки відклав це діло, бо вистачило прв'ю GitHub.