Автор Гілка: termusic: музичний плеєр командного рядка з трьома бекендами  (Прочитано 38 раз)

Відсутній ps

• Кореспондент
  • дописів: 231
    • Мої дописи на DevZone

termusic (terminal music) - це музичний плеєр на Rust, який я віднайшов для себе, перебираючи різні програми для вирішення проблеми з затримками відтворення в Rhythmbox. Несподівано, він виявився досить зручним і я повністю перейшов на нього зі своєю колекцією на 15к композицій.

З приємного: termusic містить гнучкі налаштування, включно з тюнінгом буфера (в .toml) і пропонує три різні бекенди на вибір:

• Symphonia(rusty)
  • GStreamer
  • MPV

https://github.com/tramhao/termusic - репозиторій проєкту

* оскільки в моїй бібліотеці зберігаються також однойменні файли торентів з файлами .!qB, реалізував окремий патч #730, який фільтрує дерево навігації виключно по аудіо-файлам

P.S. зі схожих проєктів, можу відмітити NoctaVox - простіший інтерфейс, немає подкастів, зате є еквалайзер; поки не користуюсь бо в ньому є деякі глюки з іконками в шрифтах а також глючить трей відтворення в GNOME.
« Змінено: Вчора о 13:06:19 від ps »

Відсутній Tamer4

• Новачок
  • *
  • дописів: 23
А я зупинився на musikcube, який як на мене трохи зручніший і до того ж перекладений українською мовою.

Відсутній ps

• Кореспондент
  • дописів: 231
    • Мої дописи на DevZone
> musikcube

а закладки чи рейтинг в ньому є? і чи в міє він розбивати FLAC з .cue

я ще трохи посижу в termusic, тільки вивчив хоткеї.. та не вистачає вищезгаданих фіч