http://www.cocos.com.ua/?wiev_t=659
З усього "Camelbook" читаються перші три частини, де пояснюють основи мови, потім усе інше використовується як довідник.
Можливо, було б краще спочатку ознайомитись з відповідною літературою, котра є в електронному вигляді, а потім вже визначитись для себе, що саме хотілося б прочитати. Адже електронна література саме заради цього і існує, правда?
В мене є купа книжок по Perl в електронному вигляді, але жодної з них немає в продажу (або я не зміг знайти), і якість їх сканування бажає кращого...Та й читати з екрану ноутбука не люблю, очі шкода і інформація сприймається не так:)
Цитата: Sirko від 2009-03-04 09:57:08В мене є купа книжок по Perl в електронному вигляді, але жодної з них немає в продажу (або я не зміг знайти), і якість їх сканування бажає кращого...Та й читати з екрану ноутбука не люблю, очі шкода і інформація сприймається не так:)І сотворив Бебідж принтер....
Ну вото то канєшно да, але ж я повторюся - якість скану в тих книжках того, шкутильгає...Тому витрачати папір і катридж принтера не бачу сенсу...
А я собі купив систему безперебійної подачі чорнил і тепер дукую все, що захочу. І вам раджу, якщо принтер струменевий. Книжок, звичайно, не друкую, але мануали на десяток-другий сторінок, нині - лекції по Пітону, аж дрантя летить.
Ну, по-перше, погляньте на дату останньої відповіді, а по-друге — наскільки я можу судити — це стандартний ведроїд, тому ставите туди fbreader, coolreader, google play books, чи що ще душа забажає, і читаєте щось, знайдене в інтернеті. Я, на жаль, вже зліз з перла, та й вивчав його років 15 назад, тому порекомендувати літературу не зможу.