Привіт!
Український офіс компанії GlobalLogic спільно з компанією TexasInstruments (так, це реклама) розпочинають серію
безкоштовних трейнінгів по Linux kernel development. Лекції читаються професійними розробниками вбудованих систем з багаторічним стажем. За кожним студентом буде закріплено професійний ментор, який видаватиме і контролюватиме хід виконання домашніх завдань (ага, такі будуть).
Навіщо?Тому що це *меґа круто*, і перспективно, а ще тому що подібні трейнінги коштують
тисячі доларів!
Що?У межах трейнінгів плануєтья вивчати наступні теми:
* Linux kernel/system development
* Android and ChromeOS system architecture
* Embedded SW development (currently only planned since we're now in progress of getting HW)
Де?Київ, вул. Грінченка, 2/1. БА "Протасів".
Мапа.
Коли?Вже! Не зволікайте із заявками.
Вечорами (після 18:00) один-два рази на тиждень.
Як туди потрапити?Дуже просто -- потрібно надіслати мені своє резюме на
oleksandr [крапка] kravchuk [гав] globallogic [крапка] com Так, буде відбуватись певний відбір, бо кількість місць обмежена. Боятись не потрібно, ніхто не вимагатиме від вас супер знань та досвіду.
Що для цього потрібно вже знати?Мову С на рівні
"Мова програмування С" Кернігана та Річі і бути на ти з лінуксом.
Чи є у вас відкриті вакансії по Embdeed Linux / Linux kernel / Android / ChromeOS?Так, до біса багато. Знову ж таки, надсилайте мені своє резюме:
oleksandr [крапка] kravchuk [гав] globallogic [крапка] comЧи можна буде по завершенню трейнінгів розраховувати можливість працювати у вас, навіщо якщо у мене взагалі немає досвідуТак, звісно. Однак, ясна річ, усе залежить від вас!
Чи можу я відвідувати дані трейнінги, якщо я не маю наміру працювати у даній галюці чи просто міняти роботу?Так, звісно!
Мої контакти (звертайтесь з будь яких питань):+380-63-499-7072
oleksandr [крапка] kravchuk [гав] globallogic [крапка] com