Автор Гілка: Re: Продається коммунікатор  OpenMoko Neo Freerunner  (Прочитано 3195 раз)

Відсутній peinguin

• Літератор
  • дописів: 1419
128 рам і 400Мг проц...
Я самсунг спіка з 256рам і хз який проц(кажуть 800) брав за 1000.

Відсутній zipskiy

• Новачок
  • *
  • дописів: 1
Продаю OpenSource коммунікатор OpenMoko Neo Freerunner (внутрішнє кодове ім’я GTA02) з робочою ОС QTmoko, у повному комплекті у коробці з інструкцією та чеком покупки , в новому стані, користувався у домашніх умовах ,був куплен у Германії.

Характеристики:
сенсорный экран (размеры: 1.7" x 2.27" / 43 на 58 мм, это диагональ 2.84"), поддерживающий разрешение 480 x 640 пикселов;
процессор Samsung 2442 SoC с 400 МГц;
128 мегабайт памяти SDRAM;
аппаратный графический ускоритель (он не совместим с медленной шиной SD-карты (7M/s), хотя и позволяет запустить QVGA-видео при помощи MPlayer, обеспечивая 21 кадр в секунду);
два 3D-акселерометра для определения местоположения в пространстве и переключения экрана в нужный режим;
встроенный модуль GPS для навигации;
Bluetooth;
802.11 b/g WiFi;
два светодиода для подсветки двух кнопок на корпусе (голубой+оранжевый под кнопкой питания и красный позади дополнительной кнопки);
3-диапазонный GSM и GPRS для Северной Америки (850/1800/1900 Mhz) и для остального мира (900/1800/1900 Mhz)
функциональность хоста USB с 500mA.

Комплектація:
устройство Neo FreeRunner,
зарядное устройство,
AC адаптер,
батарея 1200 mAh Li-ion
ручка-стилус,
карта памяти 512Mb,
наушники с микрофоном,
чехол,
USB-кабель.

Опис на офіційному проекті OpenMoko російською ( або англійською) :
http://wiki.openmoko.org/wiki/Neo_FreeRunner/ru
Апаратна частина є також OpenSource, тобто усі електричні схеми та компоненти відкриті,уся документація є на сайті http://openmoko.org
Повністю опис окремих блоків апаратної частини доступні:
http://wiki.openmoko.org/wiki/Neo_FreeR ... ardware/ru

Список дистрибутивів підтримуємих Neo :
SHR
Debian
QtMoko
Android
Hackable:1
Qt Extended Improved
others
Om 2009
Om 2008
Om 2007.2
GameRunner
Gentoo
Mer
Neovento
OpenWrt
Qalee

P.S. Neo є унікальний адже це перший в світі інтернаціональний Open Source комунікатор, розроблений інженерами Unix/Linux та втіливши ідею у реальність, надавши ентузіастам усю функіональність використовувати його як конструктор.Не є серійною штамповкою,у продажі тільки у спеціалізованих магазинах світу.

Ціна 1500 грн. Продаю по тій причині що не вистачає грошенят на придбання ноутбука. Звертатися краще у Jabber (G-talk) або ICQ

Відсутній interruptor

• Дописувач
  • **
  • дописів: 62
  • Сергій
Це два різні оголошення?
Перехідник для USB хоста є у комплекті?

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Це два різні оголошення?
Перехідник для USB хоста є у комплекті?
Угу. Це два різних автора писали. І, напевне, перехідника вже немає — як і апаратів.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.