Автор Гілка: Перекомпiлював kernel 2.4.19 не вимикаэться ATX  (Прочитано 1400 раз)

Відсутній SGh

• Графоман
  • дописів: 258
  • Heavy Metal, Rock & Punk!!!
Допоможiть може хто знаэ?
Коли компiлюю з конфiгурацiэю по дефолту, то все гаразд, а коли все не потрiбне вимикаю то перестаэ вимикатися, або перезавантажуэться або просто висить...
APM i ACPI ввiмкнено...

Mandrake 9.0 kernel 2.4.19-16mdk
« Змінено: 2003-06-21 10:46:27 від SGh »

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3857
  • Програміст
Re: Перекомпiлював kernel 2.4.19 не вимикаэться AT
« Відповідей #1 : 2003-06-22 17:01:36 »
Допоможiть може хто знаэ?
Коли компiлюю з конфiгурацiэю по дефолту, то все гаразд, а коли все не потрiбне вимикаю то перестаэ вимикатися, або перезавантажуэться або просто висить...
APM i ACPI ввiмкнено...

Mandrake 9.0 kernel 2.4.19-16mdk

Проблема розв'язується методом научного тику. :)

Але відразу можу сказати, що вам краще залишити щось одне -  APM чи ACPI, так як все одно використовується лише один метод, підтримка якого буде завантажена першою. Якщо ви вкомпілювали обидва в ядро, то використовується ACPI, підтримка якого ще не дописана. Краще залиште APM і не мучтеся. Можуть ще бути проблеми, якщо не включена підтримка вашого чипсету (у мене це VIA).
« Змінено: 2003-06-22 17:03:11 від lvm »
[Fedora Linux]

Відсутній SGh

• Графоман
« Відповідей #2 : 2003-06-24 15:20:10 »
Та я вже розв'язував не тiльки методом научного а й здаеться антинаучного тику  :D
Менi просто потрiбно ACPI бо без нього мiй ATHLON погано охолоджуэться (тобто не охолоджуэться зовсiм), от, а APM цього не вмiэ...

Та то все одно, якщо тiльки конфiгурацiя не по дефолту, то мiй ATX не вирубаэ, нi APM нi ACPI, я цей кернел разiв 27 компiлював  >:(

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3857
  • Програміст
« Відповідей #3 : 2003-06-25 13:06:25 »
Та я вже розв'язував не тiльки методом научного а й здаеться антинаучного тику  :D
Менi просто потрiбно ACPI бо без нього мiй ATHLON погано охолоджуэться (тобто не охолоджуэться зовсiм), от, а APM цього не вмiэ...
Можете вирубити підтримку APM і ACPI зовсім, тоді Лінукс виконуватиме команду HLT, коли процесор буде нічим не зайнятий, так що процесор зупинятиметься і не грітиметься. Але виключатися він не буде. :(

Цитата
Та то все одно, якщо тiльки конфiгурацiя не по дефолту, то мiй ATX не вирубаэ, нi APM нi ACPI, я цей кернел разiв 27 компiлював  >:(
То подивіться, що саме ви вирубаєте, а краще за все просто включіть те, що вам потрібно.

Підтримка ACPI в Лінуксі все ще не дороблена, дивіться свіжі версії на відповідних сайтах:

http://developer.intel.com/technology/iapc/acpi/downloads.htm
http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=36832

Але, скоріше за все, для їх коректного встановлення потрібне чисте ядро, а не ядро з латками від дистрибутора, яке є у вас.
[Fedora Linux]

Відсутній SGh

• Графоман
« Відповідей #4 : 2003-06-27 17:32:43 »
Повимикав усе APM i ACPI Зате тепер його з кнопки вимикати можна  :) Але процесор всеодно не охолоджується  :(

Зате знайшов утіліту LVcool у неї свій Idle цикл, охолоджує дуже добре, але іграшки інколи йдуть з ривками, хоч я їй і приорітет зменшив... а з ACPI без ривків...