Махйле, ти трохи не правий. Як я пам'ятаю, VMWare, Cedega, Nero Linux - їх можна розповсюджувати, якщо їх не ламають (VMWare, Nero) або віддaвати у вигляді незібраного коду (Cedega).
Всім привіт! є в наявності наступні дистрибутиви які можу записатиASP linux 11 (4CD)Free BSD 6.1 rc1 (2CD)Slackware 10.2 (2 CD)Mandrake 10.1 (2DVD)Free BSIE (1 CD)Suse linux 10.1 (DVD)Suse linux 10.2 (DVD) - свіжакMandriva Linux Corporate Server 4 (1DVD) -64 bitAsp Linux 11.2 (1DVD) - свіжакSuse Linux Enterprise Server 10 (1DVD)Kubuntu 6 (1DVD)Gentoo Linux oct 2006(2DVD)Ubuntu 6.10 live CD - просто віддам в добрі руки, маю пару дисківа ще купа програм для лінукс, Неро лінукс, Цедега, Вмваря... майже всі книги під лінукс...пишіть в асю 1858954 Шукаю Xandros 4 , Mandriva 2007 full
Залишилось ще запитання щодо Неро - та демка, котру вони дають звантажити, щось вартує в порівнянні з К3В?
Цитата: miwa від 2006-12-15 00:11:29Залишилось ще запитання щодо Неро - та демка, котру вони дають звантажити, щось вартує в порівнянні з К3В?Так-сяк працює після вводу серійного номера 1.+ К3В перевіряє чи нема серед файлів лінків і з-під звичайного користувача записати їх не дасть;+ К3В перевіряє контрольні суми файлів і якщо файл було змінено після початку запису видасть попередженя;+- :-/ у К3В потрібно правильно вказувати максимальну довжину шлях+назва_файлу перед початком запису інакше видасть попередження про перевищення довжини у назві і запис не розпочинається;- при роботі із локаллю uk_UA.CP1251 записані файли на офтопіку відображаються у кодуванні CP1252.2.+- :-/ Nero пише лінки як звичайні файли- Nero перевіряє контрольні записані файли побайтно і якщо файл було змінено після початку запису вилітає у вирій ;+- :-/ Nero вміє автоматично правити довгі назви;+ при роботі із локаллю uk_UA.CP1251 записані у Nero файли на офтопіку відображаються правильно.
Здається мені що все-таки не вартує К3В міняти Неролінуксом.... не то....