Автор Гілка: Kubuntu + QEMU  (Прочитано 3908 раз)

Praporshic

• Гість
Kubuntu + QEMU
« : 2006-08-30 02:23:16 »
Марно прововтузившись з встановленням VMWare під Debian Etch amd64 вирішив розібратись з qemu. Ніби вдалось, хоч і повільно, але kubuntu вантажиться.
« Змінено: 2006-08-30 14:11:55 від Praporshic »

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
Re: Kubuntu + QEMU
« Відповідей #1 : 2006-08-30 11:43:25 »
Симпатичне тло. І час на годиннику також :о)
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній borman

• Графоман
  • дописів: 416
  • Debianizer
« Відповідей #2 : 2006-08-30 11:56:26 »
kqemu використовуєте?
dd if=/dev/zero of=/dev/null

Praporshic

• Гість
« Відповідей #3 : 2006-08-30 13:56:21 »
kqemu використовуєте?
Звісно, без нього взагалі сумно і повільно.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #4 : 2006-08-31 03:07:25 »
Нічогенько так. Правда, для qemu неймовірне залізо потрібне, бо так неюзабельно. Як це не сумно, але вмвар все ж значно швидший:(, хоч і працює далеко не всюди.

Кнопка "Debian" мені однозначно сподобалась. І оформлено нормально. Очі від такого боліти не повинні. А чого тільки дві робочих області:)?

Praporshic

• Гість
« Відповідей #5 : 2006-08-31 04:06:54 »
Нічогенько так. Правда, для qemu неймовірне залізо потрібне, бо так неюзабельно.
Ну, не те щоб неймовірне, але Athlon64 3200+ (Socket AM2) з гігом пам'яті. Вдалось трохи оновити обладнання....
Як це не сумно, але вмвар все ж значно швидший:(, хоч і працює далеко не всюди.
Ось тому і qemu, бо vmware server відмовився нормально підніматись у моєму випадку.
Кнопка "Debian" мені однозначно сподобалась. І оформлено нормально. Очі від такого боліти не повинні.
Кнопка - справа kbfx. Оформлення - стандартне "пластик", хіба що фото на стільниці надіслав товариш-фотограф.
А чого тільки дві робочих області:)?
Бо sim, вогнелис та konsole мають вкладки а evolution я запускаю не так вже й часто. Виходить: 1-2 вікна на стільницю. Нащо більше?

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #6 : 2006-08-31 13:42:32 »
Ну, не те щоб неймовірне, але Athlon64 3200+ (Socket AM2) з гігом пам'яті. Вдалось трохи оновити обладнання....
То ви чесно скажіть - воно юзабельно чи так, щоб погратись?

Бо sim, вогнелис та konsole мають вкладки а evolution я запускаю не так вже й часто. Виходить: 1-2 вікна на стільницю. Нащо більше?
Ну це я так, просто є свої звички і важко уявити, як можна по іншому:) В мене 5 і мені мало.

Щодо evolution. Невже Ви використовуєте всі його можливості? Це ж натуральний комбайн, і при цьому зажерливий. IMHO для цілей, так би мовити, корпоративних цілком вистачає Thunderbird, а для "домашнього" користування - навіть чогось типу Sylpheed або KMail.

До речі, музика у Вас хороша:)

Praporshic

• Гість
« Відповідей #7 : 2006-08-31 14:52:26 »
Взагалі - цілком юзабельно, але мастдай на нього ставити - це щось....

А стосовно Evolution - звичка. Його можливості наразі використовую відсотків на 30 - все немає часу з LDAP розібратись щоб на 100 витиснути. Ну і ще, він мені подобається за зручний (НМД) гуй та ще кілька дрібничок.

Відсутній borman

• Графоман
  • дописів: 416
  • Debianizer
« Відповідей #8 : 2006-09-01 10:02:11 »
...воно юзабельно чи так, щоб погратись?
Звісно, щоб погратись. Навряд чи ви захочете працювати в графічному середовищі на ОС, запущеній під qemu -- гальма просто дикі. Якщо створювати систему віртуальних серверів, їх потужність також буде дуже далека від бажаної. Тому -- лише "запустити-подивитись", або для маленьких задач моделювання.
Чимсь юзабельним для Linux можна називати лише Xen.

Звісно -- все це абсолютно суб'єктивна думка  :)
dd if=/dev/zero of=/dev/null

Praporshic

• Гість
« Відповідей #9 : 2006-09-01 14:55:07 »
Воно робилось з однією метою - перевірити чи запрацює живчик власної зборки.
« Змінено: 2006-09-01 14:59:24 від Praporshic »

Відсутній alien

• Новачок
  • *
  • дописів: 1
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #10 : 2006-09-27 12:37:00 »
Шановний, а що це за цікавий такий у вас плеєр з емблемою вовка? На Амарок трохи схожий по віконцю підказки...

Praporshic

• Гість
« Відповідей #11 : 2006-09-27 14:06:53 »
Власне то ї є Amarok ;)