Та ні, це мій звичайний робочий стіл. Ще WindowMaker люблю.Можливо скоро більшість з нас буде користуватись чимось на кшталт:
Цитата: tech від 2005-08-07 00:15:51Та ні, це мій звичайний робочий стіл. Ще WindowMaker люблю.Можливо скоро більшість з нас буде користуватись чимось на кшталт:Нізащо!Краще створити якийсь менеджер вікон у стилі Екліпси - розділити всі вікна на групи, і до кожного використовувати свій підхід. Основне робоче вікно в центрі, допоміжні вікна по краям і так, щоб їх легко можна було сховати та показати, динамічна зміна розмірів вікон коли щось додається чи забирається. Вбудований switch-or-exec - піктограмка повідомлення висить завжди, але запускається воно тільки тоді, коли я спробую на нього перемикнутися.Якщо такий стиль забезпечує найвищу продуктивність при роботі з IDE, то чому б його не використати і для всіх вікон?
До tech.Що то за цяця мову показує у правому верхньому кутку вашої стільниці?
Цитата: ra від 2006-09-30 04:32:22До tech.Що то за цяця мову показує у правому верхньому кутку вашої стільниці?Ви гілку читали ??.. Третій допис - точно те ж питання (навіть сформульовано схоже), четвертий - відповідь на нього.Судячи з інформації про користувача, пан tech тут не з'являвся вже пів року, отже відповість наврядчи.