Автор Гілка: Krusader  (Прочитано 11515 раз)

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
Krusader
« : 2007-05-16 16:55:22 »
Робочий Крузадер з піднятими службовими панельками. Звісно що переважно одна з них, або й обидві заховані. Але частенько і ось так щось шукаю.
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
Re: Krusader
« Відповідей #1 : 2007-05-16 18:05:53 »
А отут шрифти таки нормальні=) Принаймні, на моєму моніторі.

Що це за шрифт?
« Змінено: 2007-05-16 18:06:28 від Cthulhu »

Відсутній DalekiyObriy

• Літератор
  • дописів: 1929
« Відповідей #2 : 2007-05-16 18:49:47 »
ат, спізнився, хотів написати "зараз прийде Ктулху і шрифтами буде їсти мозок" :)
Fedora 35 (x86-64)

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #3 : 2007-05-16 20:12:30 »
ат, спізнився, хотів написати "зараз прийде Ктулху і шрифтами буде їсти мозок" :)
Ну манія в мене, манія=))

Відсутній miwa

• Літератор
« Відповідей #4 : 2007-05-17 10:43:01 »
А отут шрифти таки нормальні=) Принаймні, на моєму моніторі.

Що це за шрифт?

Признатись, я аж розгубився :)
Справа в тому, що залишив типові і навіть не дивився в бік їх налаштування. Тим не менш - Sans Serif; увімкнене КДЕ-шне згладжуваня. Монітор - не знаю ;) : лептоп acer2410.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #5 : 2007-05-17 13:49:12 »
Справа в тому, що залишив типові і навіть не дивився в бік їх налаштування. Тим не менш - Sans Serif; увімкнене КДЕ-шне згладжуваня. Монітор - не знаю ;) : лептоп acer2410.
Гм... Фонтконфіг патчений, чи що? В мене Sans Serif як правило виглядає так, що хочеться плакати. Чорт, піду нап'юсь з горя.

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #6 : 2007-05-17 14:13:39 »
Гм, нарешті побачив скріншот крусадера - непогана альтернатива міднайту. А косольні програми він як відкриває? просто запускає термінал?
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #7 : 2007-05-17 14:30:52 »
Гм, нарешті побачив скріншот крусадера - непогана альтернатива міднайту. А косольні програми він як відкриває? просто запускає термінал?
Ні, робить xkill;telinit 3, логіниться в tty і запускає.
« Змінено: 2007-05-17 14:31:38 від Cthulhu »

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #8 : 2007-05-17 14:40:36 »
Це ж треба...
А як він робить telinit 3 без прав рута?
Просто знаю, що в кдештних програм є вбудований термінал - та сама kate...
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #9 : 2007-05-17 15:17:31 »
А як він робить telinit 3 без прав рута?
Там в sudoers має стояти user ALL=(ALL) NOPASSWD: ALL , інакше Krusader не запуститься ;) :P

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #10 : 2007-05-17 16:55:08 »
в правому нижньому кутку бачите кнопку-термінал? Якщо вона натиснена, команда виконується через запуск терміналу з КДЕ. Якщо не натиснена, то без терміналу,і консольна команда не запуститься.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній miwa

• Літератор
« Відповідей #11 : 2007-05-17 18:37:25 »
Гм... Фонтконфіг патчений, чи що? В мене Sans Serif як правило виглядає так, що хочеться плакати. Чорт, піду нап'юсь з горя.
/me страшно закортіло знову завести розмову на тему debian vs slackware, але почухавши ногою за вухом і прикинувши калібри плюсометів свого та опонента, передумав

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #12 : 2007-05-17 19:03:33 »
/me страшно закортіло знову завести розмову на тему debian vs slackware, але почухавши ногою за вухом і прикинувши калібри плюсометів свого та опонента, передумав
;D

Тоді вже vs slackware&RHEL, бо в мене й на роботі санс не найкращим чином виглядає=)

І плюсомет в мене щойно зі складу, ще непристріляний :D
« Змінено: 2007-05-17 19:05:13 від Cthulhu »

Відсутній miwa

• Літератор
« Відповідей #13 : 2007-05-17 19:45:57 »
;D

Тоді вже vs slackware&RHEL, бо в мене й на роботі санс не найкращим чином виглядає=)

І плюсомет в мене щойно зі складу, ще непристріляний :D

/me знову задумався: з одного боку непристріляний плюсомет опонента дає мені суттєву перевагу; з іншого якщо на протилежному боці окрім слеквера з клонами виступатиме ще й РХЕЛ, котрий близький товариш Федори, то проти Володі мій пристріляний плюсомет - все рівно що пристріляний Макаров проти системи залпового вогню. Та ну вас...

Praporshic

• Гість
« Відповідей #14 : 2007-05-17 20:11:50 »
/me знову задумався: з одного боку непристріляний плюсомет опонента дає мені суттєву перевагу; з іншого якщо на протилежному боці окрім слеквера з клонами виступатиме ще й РХЕЛ, котрий близький товариш Федори, то проти Володі мій пристріляний плюсомет - все рівно що пристріляний Макаров проти системи залпового вогню. Та ну вас...
/me Спочатку мав намір підтримати своїм плюсометом miwa, але подивившись на ~90 тисяч листів що треба перетягти з Bat до KMail та ще й викласти у загальні IMAP-теки вирішив зайнятись справою.