ат, спізнився, хотів написати "зараз прийде Ктулху і шрифтами буде їсти мозок"
А отут шрифти таки нормальні=) Принаймні, на моєму моніторі.Що це за шрифт?
Признатись, я аж розгубився Справа в тому, що залишив типові і навіть не дивився в бік їх налаштування. Тим не менш - Sans Serif; увімкнене КДЕ-шне згладжуваня. Монітор - не знаю : лептоп acer2410.
Гм, нарешті побачив скріншот крусадера - непогана альтернатива міднайту. А косольні програми він як відкриває? просто запускає термінал?
А як він робить telinit 3 без прав рута?
Цитата: miwa від 2007-05-17 10:43:01Признатись, я аж розгубився Справа в тому, що залишив типові і навіть не дивився в бік їх налаштування. Тим не менш - Sans Serif; увімкнене КДЕ-шне згладжуваня. Монітор - не знаю : лептоп acer2410.Гм... Фонтконфіг патчений, чи що? В мене Sans Serif як правило виглядає так, що хочеться плакати. Чорт, піду нап'юсь з горя.
/me страшно закортіло знову завести розмову на тему debian vs slackware, але почухавши ногою за вухом і прикинувши калібри плюсометів свого та опонента, передумав
Цитата: miwa від 2007-05-17 18:37:25/me страшно закортіло знову завести розмову на тему debian vs slackware, але почухавши ногою за вухом і прикинувши калібри плюсометів свого та опонента, передумав Тоді вже vs slackware&RHEL, бо в мене й на роботі санс не найкращим чином виглядає=)І плюсомет в мене щойно зі складу, ще непристріляний
/me знову задумався: з одного боку непристріляний плюсомет опонента дає мені суттєву перевагу; з іншого якщо на протилежному боці окрім слеквера з клонами виступатиме ще й РХЕЛ, котрий близький товариш Федори, то проти Володі мій пристріляний плюсомет - все рівно що пристріляний Макаров проти системи залпового вогню. Та ну вас...