* Шановні, а де тут видають плюсомети? :-/* Тай взагалі тут плюсомети недопоможуть, тут вже треба знакоокликомети застосовувати. * Шановні модератори, хочу звернути Вашу увагу, на те, що в цьому розділі міряються розмірами своїх стільниць, а не плюсометів. * Е-е-е... Хтось заважає флудити модераторам?=)) Хоча вже нафлудились.
Ну а щодо розмірів стільничних плюсометів - чим би дітки не мірялись, тільки б не хворіли
Цитата: miwa від 2007-05-18 11:51:36Ну а щодо розмірів стільничних плюсометів - чим би дітки не мірялись, тільки б не хворіли Існує думка, що єдина річ, якою міряються мужчини і прагнуть, жеби була якомога менша, то стільниковий телефон
Робочий Крузадер з піднятими службовими панельками. Звісно що переважно одна з них, або й обидві заховані. Але частенько і ось так щось шукаю.
Цитата: miwa від 2007-05-16 16:55:22Робочий Крузадер з піднятими службовими панельками. Звісно що переважно одна з них, або й обидві заховані. Але частенько і ось так щось шукаю.А як це так налаштований крусадер, що службова панелька показує швидкий перегляд файлу із панелі над нею, а не із панелі навпроти :-?
Чорт, як ще хтось замість тегу /mе буде ставити "*nickname" почну роздавати плюси.
І що з цею темою тепер робить?=) Лишити як пам'ятник моджахедам?
А ще згадалась цитата з башорга (здається) - "Хлопці, яким це ви браузером користуєтесь, що натиснення на Ctrl+W малює символ ^W, а не закриває вікно"
Рекомендую розпочати з червоних зірочок - буде непогана іронія долі у іпостасі модератора
Звісно що залишити. Я так старався робити знімок типово налаштованого крузадера
Типово так налаштований. Тиснете пімпу "трикутник вгору" над вже обговорюваною пімпою терміналу і далі друга у списку кнопка перемикає службову панель у режим показу поточного файлу.
* Е-е-е... Хтось заважає флудити модераторам?=)) Хоча вже нафлудились.
І ще. Я ось цього не казав. Модератори, признавайтесь, хто мені в повідомлення впихнув це речення? :-? Бо якщо не признаєтесь, то подивіться на аватарку, я можу й використати три гармати й деяку кулькість кулеметів...
Цитата: Ign1111 від 2007-05-19 00:23:22І ще. Я ось цього не казав. Модератори, признавайтесь, хто мені в повідомлення впихнув це речення? :-? Бо якщо не признаєтесь, то подивіться на аватарку, я можу й використати три гармати й деяку кулькість кулеметів... Все, тепер точно не признаюсь=)
2 Cthulhu: Можу у якості превентивного удару у бійці 2х2 запостити знімок екрану
2 Ign1111:Не треба лякати гарматами. Для боротьби з танками дуже добре діють надовби (з контрескарпами) та довбні (з гранатами). Можу дуже добре зіграти роль останнього. Не вірите - спитайте у gvy. Він моє посвідчення з вказаним званням "Прапорщик" бачив на власні очі.
/me на хвилинку задумався про те, яким був щасливим доки не зробив адміністрування *nix єдиним істотним джерелом прибутків та пішов за черговою склянкою чаю.