Автор Гілка: Кеди для гномів.  (Прочитано 4947 раз)

Praporshic

• Гість
Кеди для гномів.
« : 2007-05-21 02:26:38 »
Якось сидів, дивився на екран ноута та зрозумів, що дефолтні кеди то не є цілком зручно. Після де-яких маніпуляцій стало схоже на дефолтний гном, але лише схоже - цілився на щось зовсім оригінальне та зручне саме мені.
На знімку, окрім видозмінених кед, є JXplorer LDAP Browser. Те, без чого в мене б остаточно з'їхав дах від спроб підняти kolab (хоч від нього й відмовились врешті).

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
Re: Кеди для гномів.
« Відповідей #1 : 2007-05-21 03:03:42 »
Нічого так. Кеди=) Шрифти, де JXplorer виглядають чудово, в інших місцях - гірше. В лівому нижньому кутку взагалі нечитабельні. Але іконки на стільниці, а тим більше смітник - це непристойно :o  І чому лише один годинник (хоча і великий)? ;)
« Змінено: 2007-05-21 03:06:00 від Cthulhu »

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #2 : 2007-05-21 13:08:14 »
як зазначив автор, це не зовсім дефолтний ґном, але все одно дуже гарно.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #3 : 2007-05-21 13:11:57 »
Цитата
Але іконки на стільниці, а тим більше смітник - це непристойно
ну це відносне поняття. У мене на стільниці, наприклад, можна знайти все - документи, іконки, сорси і навіть заіснтальовану прогу, яка повинна бути десь в /opt, але мені ліньки переносити.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #4 : 2007-05-21 13:50:23 »
ну це відносне поняття. У мене на стільниці, наприклад, можна знайти все - документи, іконки, сорси і навіть заіснтальовану прогу, яка повинна бути десь в /opt, але мені ліньки переносити.
Справа в тому, що стільниці як правило і не видно. І щоб добратись до тих іконок, потрібно згортати вікна=) А при смітнику, що я розвожу при роботі, це, м'яко кажучи, не зручно.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #5 : 2007-05-21 14:01:40 »
Справа в тому, що стільниці як правило і не видно. І щоб добратись до тих іконок, потрібно згортати вікна=) А при смітнику, що я розвожу при роботі, це, м'яко кажучи, не зручно.
а віртуальні десктопи нащо придумали? В мене зараз 8, зайнято вікнами 6. Це велика перевага лінуксової стільниці над офтопною, що згортати вікна не треба. Хоча відповідна кнопочка в мене є, я майже ніколи нею не користуюся.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #6 : 2007-05-21 14:09:44 »
а віртуальні десктопи нащо придумали? В мене зараз 8, зайнято вікнами 6. Це велика перевага лінуксової стільниці над офтопною, що згортати вікна не треба. Хоча відповідна кнопочка в мене є, я майже ніколи нею не користуюся.
В мене (ггг) вже 13, цілу панель забив, і ще тільки середина дня ;D Кібіндінги на що придумані?=)

А спеціально тримати одну стільницю голою, перемикатись на неї, довго шукати очима іконку... М-дя. Звичайно, кожен знущається над собою як йому хочеться (я собі он бету Zenwalk-a поставив), але тут я пас.

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3822
  • Програміст
« Відповідей #7 : 2007-05-22 16:57:15 »
Я теж іконок на стільниці не тримаю. Вони заважають милуватися малюнком.  8-)
[Fedora Linux]

Praporshic

• Гість
« Відповідей #8 : 2007-05-22 20:11:10 »
Під тиском аргументів переглянув свою позицію стосовно іконок на стільниці та переніс їх на панель. Смітник прибрав взагалі, бо згадав що не користуюсь. Довершив "композицію" зміною шпалер.
« Змінено: 2007-05-22 20:11:35 від Praporshic »

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #9 : 2007-05-22 20:14:51 »
Нормально, чистенько так. Єдине зауваження - текст на верхній верхній панелі дуже важко розрізнити. Особисто я зробив би її взагалі непрозорою.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #10 : 2007-05-22 20:58:07 »
Нормально, чистенько так. Єдине зауваження - текст на верхній верхній панелі дуже важко розрізнити. Особисто я зробив би її взагалі непрозорою.
Вже думав над цим. Чомусь немає такого бажання. Хіба що зменшити прозорість...

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #11 : 2007-05-22 21:18:19 »
Вже думав над цим. Чомусь немає такого бажання. Хіба що зменшити прозорість...
Моє маленьке imo=) По-моєму, краще поставити красиву тему чи малюнок, чим ловити глюки від прозоростей. Гарних тем (ще по KDE2 пам'ятаю=) предостатньо.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #12 : 2007-05-22 21:54:25 »
у мене прозорість 60% - і текст видно, і насолоджуватись можна красою. а 100% - так, це занадто

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3822
  • Програміст
« Відповідей #13 : 2007-05-23 15:05:08 »
Малюнок класний - vidwhacker-ом робили?

До речі, коли стільницю нічого не затуляє (ні Наутилус ні Завойовник), то я люблю деколи запускати
"/usr/libexec/xscreensaver/vidwhacker -root -directory ..." що б він згенерував щось прикольне. Деколи генерує дійсно вражаючі речі. :-)
[Fedora Linux]

Praporshic

• Гість
« Відповідей #14 : 2007-05-23 16:06:55 »
Малюнок класний - vidwhacker-ом робили?

Ні, грався з GIMP`ом - готую собі "запасний аеродром" на випадок якщо адміном бути стане невигідно.