Але іконки на стільниці, а тим більше смітник - це непристойно
ну це відносне поняття. У мене на стільниці, наприклад, можна знайти все - документи, іконки, сорси і навіть заіснтальовану прогу, яка повинна бути десь в /opt, але мені ліньки переносити.
Цитата: noddeat від 2007-05-21 13:11:57ну це відносне поняття. У мене на стільниці, наприклад, можна знайти все - документи, іконки, сорси і навіть заіснтальовану прогу, яка повинна бути десь в /opt, але мені ліньки переносити.Справа в тому, що стільниці як правило і не видно. І щоб добратись до тих іконок, потрібно згортати вікна=) А при смітнику, що я розвожу при роботі, це, м'яко кажучи, не зручно.
а віртуальні десктопи нащо придумали? В мене зараз 8, зайнято вікнами 6. Це велика перевага лінуксової стільниці над офтопною, що згортати вікна не треба. Хоча відповідна кнопочка в мене є, я майже ніколи нею не користуюся.
Нормально, чистенько так. Єдине зауваження - текст на верхній верхній панелі дуже важко розрізнити. Особисто я зробив би її взагалі непрозорою.
Цитата: Cthulhu від 2007-05-22 20:14:51Нормально, чистенько так. Єдине зауваження - текст на верхній верхній панелі дуже важко розрізнити. Особисто я зробив би її взагалі непрозорою.Вже думав над цим. Чомусь немає такого бажання. Хіба що зменшити прозорість...
Малюнок класний - vidwhacker-ом робили?