Ух ти, олень!
хтось пофіксить це жахливе збочення над скріншотами на головній сторінці?
Цитата: DarkStyler від 2007-09-10 06:48:16хтось пофіксить це жахливе збочення над скріншотами на головній сторінці?Яке?
Цитата: Cthulhu від 2007-09-10 08:59:06Цитата: DarkStyler від 2007-09-10 06:48:16хтось пофіксить це жахливе збочення над скріншотами на головній сторінці?Яке?Малюнки паскудно масштабуються (лише щойно додивився).Хм, Володимира треба... Чи то пак Ярослава.
Цитата: miwa від 2007-09-10 10:20:43Цитата: Cthulhu від 2007-09-10 08:59:06Цитата: DarkStyler від 2007-09-10 06:48:16хтось пофіксить це жахливе збочення над скріншотами на головній сторінці?Яке?Малюнки паскудно масштабуються (лише щойно додивився).Хм, Володимира треба... Чи то пак Ярослава.Дивно, в мене нормальні такі манюні тумби, FF. Але тут не тільки це треба ремонтувати, наприклад, старі теми так і не видно.
А що хіба за допомогою Gimp неможна підкоректувати малюнок?
З.І. Про kasbar i годинник ніхто нічого сказати не хоче?
А призи за грамотність дають на вашому форумі? Я ж виправиився.
Рік виводиться, коли у параметрах годинника вказано "Показувати дату"Якщо зняти відмітку ?...Або змінити годинник на "Цифрови", але то буде без дати.--------------Я боюсь Вам щось радити, Ви з профі, тому, А я взагалі без спеціальної освіти),тому: а якщо клацнути на годиннику правою мишею і уважно подивитись на опції, то може там є якась така опція "Виводити рік"
Дата потрібна щоб не забувати про вихідні? Чи як?