Це при видаленні з так званого freedesktop trash? Thunar таке саме видає, що мене періодично відправляє в нокаут. Найгірше, що цей кошик ніяк не вирубиш. Хоча, маю відзначити, на нетверезу голову дуже корисний діалог=)
напис «видалення файлу означає, що його більше не буде на вінчестері»
немає галочки «не показувати більше це попередження».
Це в українському перекладі таке? Thunar пише "Якщо ви видалите файл, він буде остаточно втрачений."
ЦитатаЦе в українському перекладі таке? Thunar пише "Якщо ви видалите файл, він буде остаточно втрачений." я англійським перекладом (тьху, оригіналом) користуюсь, це мій вільний переклад на українську.
Щось я не розумію проблеми. Важко піти в Nautilus-і шляхом Edit —> Preferences —> Behavior і зняти там галочку з передостаннього пункту?
/* XPM */static char * icewm_xpm[] = {"53 21 8 1"," c None",". c #000000","+ c #0000FF","@ c #FF0000","# c #00FF00"," c #C0C0C0","% c #FFFF00"," c #FFFFFF"," "," "," "," "," .... "," ........ "," . ...@..#... .... "," . . ....@@..##.. .. .. .. .. "," ......@@..##.. .. .. .. "," @ ..@....#.. .. ... .... ... ... "," @ @ @@.......... .... .. .. .. .. "," @@@@...+..%... .. .. ..... .. .. "," + ..++..%%.. .. .. .. .. .. .. "," + + ++..++..%%.. .. .. .. .. .. .. .. "," ++++..+....%.. .... .. ..... .. .. "," . .......... "," . . ..... ... "," "," "," "," "};
А кнопка не крадена - закачана з вільних ресурсів (інтернету), вільним Гімном кадрована і гедітом доредагована (збочений метод додавати прозорість ).
... А кнопка не крадена - закачана з вільних ресурсів (інтернету), вільним Гімном кадрована і гедітом доредагована (збочений метод додавати прозорість ). Ось вам її code
Цитата: Сергій Лисовенко від 2008-01-14 15:08:16... А кнопка не крадена - закачана з вільних ресурсів (інтернету), вільним Гімном кадрована і гедітом доредагована (збочений метод додавати прозорість ). Ось вам її code