Нічим панам зайнятися - роблять щоб Лінукс був схожий на Віконця. Від Гейца подібного кроку назустріч не дочекаєтеся.
на початку теми було зовсім про інше. Це девелопери ґнома зробили один крок назустріч Біллу. Сподіваюсь, останній, і я не буду блювати від GNOME 3.0
Цитата: noddeat від 2008-01-19 00:12:01на початку теми було зовсім про інше. Це девелопери ґнома зробили один крок назустріч Біллу. Сподіваюсь, останній, і я не буду блювати від GNOME 3.0Ню-ню. http://library.gnome.org/devel/hig-book/stable/ - спочатку прочитайте, а потім пишіть подібні речі.
ну я не девелопер, тому HIG мені — не святе письмо. Я знаю, що якщо є »Trash« і я свідомо вмикаю фічу »видаляти не в кошик«, то мене не треба питати, чи я в тверезій пам’яті хочу видалити, чи ні.
Але у вінді справи з точністю до навпаки, там взагалі ніяких принципів дизайну нема.
Тоді стає загадкою причина її великої популярності ...
Цитата: Сергій Лисовенко від 2008-01-21 17:14:57Тоді стає загадкою причина її великої популярності ...Якби лінукс був би популярним, тоді він не був лінуксом, вже...Всім керують гроші...Сам Офтоп на хорошому підґрунті засів, я б користувався ним дома і мені цього в достачі, немає бажання, навіть, попантуватися, а ви ненапрягайтесь його популяризацією. Не забувайте, що в цьому не тільки позитив. А фірма потрібна гарантія, а не "щось" підозріло безплатне.
Стільниця -
Хм, а чому немає "усмішки" яка б демонструвала нудоту?