Кеди 41-го розміру. Вже майже не тиснуть.
В приципі «кисень» мені подобається. Цікаво, що кнопки згортання/розгортання вікна перемістили трохи вліво: це покращить життя алкоголікам та 80-річним дідусям і бабусям . З іншого боку, чому б кнопку розгортання/згортання не зробити єдиною, яка змінює функціональність в залежності від поточного статусу вікна? Я поки що не бачив цього в жодному DE.Панель KDE мені не подобається. По-перше, через незручне віндоподібне K-меню, у якому мені важко орієнтуватися. Чесно кажучи, ґномівське розділення на Програми, Місця, Систему теж далеке від ідеалу (зокрема принцип, за яким програми потрапляють в ту чи іншу категорію, є іноді для мене загадкою), але є значно кращим від K-меню. По-друге, кнопки перемикання стільниць замалі, і на них не видно, яка програма є активною на якій стільниці.А поза тим, панель, здається, ще не допиляна навіть до рівня KDE3.
По-друге, кнопки перемикання стільниць замалі, і на них не видно, яка програма є активною на якій стільниці.
Цитата: noddeat від 2008-09-27 13:07:47По-друге, кнопки перемикання стільниць замалі, і на них не видно, яка програма є активною на якій стільниці.Бо я не увімкнув відображення активної програми. Не потрібно воно мені зазвичай. Та й взагалі - я рідко користуюсь цією залізякою, а на десктопі в мене XFCE, яке, можливо, скоро буде замінено на xmonad.
У вас з’явилися зайві 170 МБ на ghc?
Ви здивуєтеся, але все це можна налаштувати: будь-яке меню можна перетворити на плазмоїд і втикнути на панель, а для перемикання і розглядання вікон існує kpager.
Я теж було здивувався, коли ставив: 70кБ вихідних кодів (був шокований — це ж так мало) і компілятор, який важить 170 МБ (так і не поставив).
Народ, скажіть будь ласка - копито в тих нових кедах в гугльовий жабер вже може ходити? Бо мене мабуть тільки це стримує від переходу.