Цяцька гарна, але плазма тіче, як остання с..ка. За день в топі показуе 25% пам'яті. Ще дуже гидотно виглядають іконки в системному треї. Ну не вірю я, що така там помилка в специфікації, як каже той їхній фюрер Аарон Сейго, що неможливо її обійти і малювати іконки по людськи. Так вони вирішили ховати свої вади за "похоронним" дизайном дефолтних схем. Ставиш "Айя" - і дивуєшься, як можна в 21-му сторіччі не вміти намалювати іконку. І не треба казати про різні схеми кольорів. Руки з одного боку, обидві ліві, от і все.Плазмоїди деякі можуть подвісити десктоп повністю, і ще багато-багато інших глюків.Взагалі, складається враження, що допипиляють кеди до нормального стану мабуть лише на прикінці року, бо і qt остання їм не підходить, і в цілому світі всі помиляються кругом, окрім звісно, самих авторів плазми. Я особисто переліз на гном, бо на нотбуці з кедами - суцільний глюк. І не кажіть мені, що це бубунта винна. На федорі - ті самі глюки.
Цяцька гарна, але плазма тіче, як остання с..ка. За день в топі показуе 25% пам'яті......І не кажіть мені, що це бубунта винна. На федорі - ті самі глюки.
А правда, що «GNOME» зулуською означає «Я не зміг налаштувати KDE»?
Якщо ви пам’ятаєте KDE 4.0, там «глюку» з системним лотком не було, але запуск Gtk-програми призводив до аварійного завершення роботи Плазми через відсутність коректної прозорості у Gtk. Висновки зробите самі?
ЦитатаА правда, що «GNOME» зулуською означає «Я не зміг налаштувати KDE»?цей аргумент, до речі, не свідчить на користь KDE.
Кожному своє:Три кільця для світлих ельфів
Цитата: yurchor від 2009-02-16 11:09:22Кожному своє:Три кільця для світлих ельфівА xmonad?P.S. yurchor в останный час залучився до сатири. Відчуваються прямі зв'зки із Задорновим.
Від: Любовь <hvngs@connect.com.au>Тема: Куплю:Болты, Винты, Гайки, Шайбы.МНОГО