/me відчуває наближення суперечок про федору, готується розлогінитися і велику ложку.
/me змащує плюсомет.
Цитата: Cthulhu від 2009-12-14 18:12:21/me змащує плюсомет./me ледь втримався від п.11
Демо-безлад. Вільнного місця ще залишилося:
Oh shi, якщо це - безлад, то як назвати те, що я звик вважати порядком?
А в чому провляється хворобливість уяви? Чи я чогось не розумію?
Цитата: peinguin від 2009-12-15 08:10:43А в чому провляється хворобливість уяви? Чи я чогось не розумію?Відсутність полиці під монітор. Відсутність вузенької (щоб лише клавіатура лягала) висувної полиці. Системний блок розташовано на висоті, яка дозволяє не нахиляючись встромити флеш-картку у зчитувач й таке інше. Будь-який сучасний дизайнер меблів, що вивчав ергономіку й таке інше, почне одразу волати що тут усе неправильне.
напевно, я ще більш хворобливий, бо в мене на додачу до цього системник на столі стоїть, а у вас він таки трохи низькувато.
shi
Будь-який сучасний дизайнер меблів, що вивчав ергономіку й таке інше, почне одразу волати що тут усе неправильне.
Щодо "правильних" меблів, що є у продажі - вони проектується не настільки на ергономіку, як на мінімальні відходи при виробництві. Тому вони і дешевші.
Взагалі то, якщо порахувати, ті самі полиці та дощечки аж ніяк не покращують ситуацію з мінімізацією вартості та відходів.
Сферичний стіл у вакуумі?