Цитата: Re. від 2009-12-14 13:16:51До речі, мені теж зручніше, коли клавіатура не на столі, а висувається. Ще туди неони для підсвічування і можна працювати ввечері.Раніше так і збирався зробити, але воно не зручно. Подібне рішення треба коли на столі купа паперів або ще чогось, і місця під пристрої введення немає. До того ж, якісна висувна дошка - майже нонсенс. То їздить, то ще щось.
До речі, мені теж зручніше, коли клавіатура не на столі, а висувається. Ще туди неони для підсвічування і можна працювати ввечері.
Цитата: peinguin від 2009-12-15 08:10:43А в чому провляється хворобливість уяви? Чи я чогось не розумію?Відсутність полиці під монітор. Відсутність вузенької (щоб лише клавіатура лягала) висувної полиці. Системний блок розташовано на висоті, яка дозволяє не нахиляючись встромити флеш-картку у зчитувач й таке інше. Будь-який сучасний дизайнер меблів, що вивчав ергономіку й таке інше, почне одразу волати що тут усе неправильне.
А в чому провляється хворобливість уяви? Чи я чогось не розумію?
Цитата: Сусід від 2009-12-15 19:31:44Щодо "правильних" меблів, що є у продажі - вони проектується не настільки на ергономіку, як на мінімальні відходи при виробництві. Тому вони і дешевші.Взагалі то, якщо порахувати, ті самі полиці та дощечки аж ніяк не покращують ситуацію з мінімізацією вартості та відходів.prapor думає покликати miwa, у якості відповідного експерту. Друга освіта у нього відповідна....
Щодо "правильних" меблів, що є у продажі - вони проектується не настільки на ергономіку, як на мінімальні відходи при виробництві. Тому вони і дешевші.
Off-topic:Я так розумію, що раз тобі не вдалось під час відпустки приїхати в Карпати, то тепер мені треба буде шукати час на поїздку до Дніпра?
Наведений приклад коштує близько 1000 грн.
Наявність полиць на об’єм відходів впливає мало; значно більше, як завше, залежить від того, хто ті полиці проектує. У деревообробці є ціла наука стосовно того, як правильно намалювати карту розкрою і полички з відходів згідно цієї науки не робляться
Цитата: prapor від 2009-12-15 21:19:46Наведений приклад коштує близько 1000 грн.Неведений приклад коштує, напевне, дешевше. І він до біса незручний, особливо якщо спробувати розмістити на ньому окрім комп’ютера ще щось з периферії.
До речі, miwa, що скажете про плід моєї уяви?
Цитата: miwa від 2009-12-18 23:20:55Наявність полиць на об’єм відходів впливає мало; значно більше, як завше, залежить від того, хто ті полиці проектує. У деревообробці є ціла наука стосовно того, як правильно намалювати карту розкрою і полички з відходів згідно цієї науки не робляться В ДСП-обробці?
Я мав на увазі, що коли ви проектуєте стіл під всі забаганки клієнта, то зробити це з високим коефіціґнтом важче, ніж коли робиться виріб "для всіх".
Пропоную, як літераторам, перейти на «ти»
- важко діставатись до системного блоку
- я б стелаж «тягнув» як мінімум до самого кута (заодно й трубу замаскував би), а то й далі по стіні ліворуч. А так багато всякого зупиняється на стільниці замість відсунутри трохи вбік і вище
Окремо - незрозуміло з фото, яка в тебе висота стільниці, чи достатньо регулюється висота стільця і який в тебе зріст.
В абревіатурі ДСП перша літера означає "дерево"
Ну, важче хіба лише в тому плані, що проектуючи «для всіх» тримаєш у голові стандартні розміри плити, а у одиночному виробі зважаєш у першу чергу на специфіку замовлення. Але все рівно - повторюсь - не полички робляться з обрізків, а карта розкрою по вже готових поличках малюється так, щоб обрізків було якнайменше.В ідеальному випадку, звісно що.
/me побіг до свого дизайнера за консультаціями...
а дизайнером виявився добрий сусід
Цитата: Владислав Чижевський від 2009-12-30 21:58:43а дизайнером виявився добрий сусід В мене Merx по сусідству, ви не знали?
Власне, обіцяний high capacity table.Загальний план: ...
Із цього видно, що Сусід - дуже розумна людина, бо в нього на полицях дуже мало книг. Він багато знає та розуміє тому обходиться без книг.
А гору дисків ви не врахували. Там не тільки ігри, музика та відео.
:-/ А що таке "говло"? ---