З якої ви системи зробили цей скриншот?
Ось у мене таке от, але довелось втиснути його в 250 кіло. Нічого цікавого і нічого зайвого. (Ну-у, е-е-е... Я так думаю!)
Re., у пана старенька машинка, очевидно вирішив залишити старіші кеди, хоча... KDE4, при бажанні, можна на 256М мізків юзати - аби повимикати всякі Akonadi та Nepomuk.
От тільки що воно в гілці про Енлайтмент робить?
KDE3 за сучасними мірками виглядає жахливо. Дивно, що воно ще живе, якщо його всі закинули.
Цитата: piktor від 2010-11-08 20:08:47А-а-а-а-а!!! Мої очі!!!Щось воно не те - багато світла.
А-а-а-а-а!!! Мої очі!!!
Взагалі-то недопиляне жахіттячко.
І 2є годинників.
Ставив я Мандріву з 4К - фе, ваша заливна риба... Непотрібно мені такі красоти і значки (іконки)
... відчувати себе монахом-мученком у печері.
Не обов’язково відчувати на собі весь справжній біль кде3
весь справжній біль кде3
У мене 640 Моску
Я живу без прикрас. То для збочинців.
А чому в top показує 512?
Якщо думати по вашому - то сам факт встановлення KDE, навіть 3-ї версії, то є збочення,...
...оскільки є справді спартанські середовища, позбавлені будь яких прикрас і характерні дуже проворною роботою....
...Тим паче, на більш менш сучасному залізі, де вистачає мізків та швидкодії процесора.
Саме цікаве - ЯК ПАМЯТЬ НА 400 МГ ПРАЦЮВАЛА НА МАТ.ПЛАТІ, ЯКА ПІДТРИМУЄ ТІЛЬКИ 100 І 133 МГ.
Краще на щось корисніше витрачати процесорний час, але то вже особиста справа конкретного користувача.