а на ЛОРі нотатки замалював
KDE 4.3.щосьтам, Федора 12.Не питайте, чому стільниця нагадує смітник. До речі, хто порадить якісь функціональні віджети? В стандартній комплектації лише якийсь жах на кшалт годинника на півекрану чи температури процесора в жахливому великому квадратику.
Є щось на зразок гномівських Screenlets чи cairo dock?
У репозиоріях Кубунти Screenlet нема, вони для гноме, або для КДЕ3.Програма Screnletи не була гарною чи потворною. Це технологія, яка дозволяла різним людям малювати на свій смак іконки і вджети на робочий стіл. Гарними або потворними могли були конкретні скринлети а не вся програма. Розмір там регулювався, щоб знятипитання жахливих годинників на весь робочий стіл.
Зараз у плазмоїдів панує напівпрозорий глянцевий стиль. Ясно, що з часом будуть всякі красивості (типу 20 видів годинника). Але поки намагаються охопии більше функцій, і не розпорошувати сили на зовнішній вигляд.До всяких тонометрів, термометрів, иржавих залізяк, важельків та кнопок які мені подобаютсья ще не дійшло.Ючоре, ви даремно сприймаєте мої запитання як критику. Мовляв, я прийшов і нию де тут моя улюблена иржава корзина для стільниці. Мене плазма влаштовує, я лише поцікавився чи нема додаткових можливостей прикрасити інтерфейс. По ходу все з’ясував.На вашому скрині є одна тян, як називається цей плазмоїд?
Цитата: noddeat від 2009-12-08 17:00:40KDE 4.3.щосьтам, Федора 12.Не питайте, чому стільниця нагадує смітник. До речі, хто порадить якісь функціональні віджети? В стандартній комплектації лише якийсь жах на кшалт годинника на півекрану чи температури процесора в жахливому великому квадратику.А що вам треба?