Рамки трохи розширено, щоб було видно, що вони прозорі?П.С. Vista-style
Щодо Vista-style - обгрунтуйте свою позицію, бо не бачу нічого подібного. Не обгрунтуєте - зроблю дійсно Vista-style і пошлю вам в приват знімок
А що поганого в Vista-style? Досить непогано виглядає, панельки там з переливами, розумне поєднання світлих і темних кольорів. Хоча ваш скріншот справді на вістанутість ніяк не тягне=)
А ще я не знайов як в КДЕ поміняти зображення кнопки Кменю на своє.
Не бійтесь натискати F1 — там пишний сад, а не сумне провалля...
Мда, оця гномячоподібна панель налаштувань в KDE4 мене просто шокувала, коли я в нього зайшов. Жах. Юзабіліті вони підвищили, ідіоти.
Цитата: Campana від 2008-10-17 21:08:30Мда, оця гномячоподібна панель налаштувань в KDE4 мене просто шокувала, коли я в нього зайшов. Жах. Юзабіліті вони підвищили, ідіоти.яка ж вона гном’яча? в гномі взагалі немає ніякого контрол-центру, на відміну від KDE. Це просто у мандріві та SuSe гном переробили у щось віндоподібне.
Я тут погрався з MacOS X і тепер розумію, звідки ця панель налаштувань прикочувала... І як користувачі макосі взагалі виживають при такому дизбалансі рівня графіки (+100) і ергономіки (-100)? Можна ж від стресу перекинутися.
Цитата: Campana від 2008-10-26 00:46:15Я тут погрався з MacOS X і тепер розумію, звідки ця панель налаштувань прикочувала... І як користувачі макосі взагалі виживають при такому дизбалансі рівня графіки (+100) і ергономіки (-100)? Можна ж від стресу перекинутися./me вже тиждень майже провозився з MacOS. Інколи від згадки про неї починає нудити.