А що, у третіх таке було можливе?До речі, у мене в XFCE таке працює - на головному моніторі один малюнок, на другому - інший.
Цитата: prapor від 2008-10-27 10:31:03А що, у третіх таке було можливе?До речі, у мене в XFCE таке працює - на головному моніторі один малюнок, на другому - інший.Було і є (тепер — 4.1.3, принаймні у перекладі є ). У 4.1.2 немає (ще немає). Шановний Campana може портувати kcmbackground на KDE 4.1.2 (любителі різних шпалер будуть дуже вдячні).
розмір 42.
Щоб встановити на кожній зі стільниць власні шпалери, слід додати у розділ [General] файла plasmarc рядок perVirtualDesktopViews=true, а потім обрати на всіх стільницях нові шпалери (окремо на кожній).
Воно завжди так було. Це ж не гном....
Цитата: prapor від 2009-02-26 10:06:38Воно завжди так було. Це ж не гном....Ну, в 3.5.10 маю щастя в текстові конфіги не лазити.
3.5 is dead, don't touch it or it'll become a zombie and eat your brain.
LOL! If you want you can fix the typos in the translated msgstrs, but I really don't think it's worth the effort as only luddites use 3.5 now.
I understand this is a joke, but statement like this do not shed agood light on KDE. KDE 3.5 is still in use. It could be pointed out, however, that there are no further releasesplanned, so fixes could be regarded as a waste of time.
http://docs.kde.org/development/uk/kdebase-runtime/userguide/kde-for-administrators.html
Цитата: noddeat від 2009-02-26 00:53:36розмір 42. Якщо хочете повернутися до типового вигляду стільниці (з можливістю залишати там документи), можна не розтягувати Folder View на весь екран, а просто вказати у властивостях стільниці, що її тип "Folder View".Щоб встановити на кожній зі стільниць власні шпалери, слід додати у розділ [General] файла plasmarc рядок perVirtualDesktopViews=true, а потім обрати на всіх стільницях нові шпалери (окремо на кожній).Віджети краще, від гріха подалі, після налаштування заблокувати.Піктограма з до-до для LyX, як на мене, краще виглядає ніж типова.
А чого у DeepStyle убунтівська емблема на кнопці меню, і чого у КДЕ гномівське тло на стільниці? :-?