За іконки на стільниці і мазню -1. І зі свопом явний перебор... А чого у gnome-terminal заголовок порожній?=))
А кого це ви закрили на шпалері?
хлам на стільниці - на столі, де стоїть цей комп, такий самий хлам - творчий розгардіяш, так би мовити %)щодо свопу, зробив великим на всяк випадок, щоб комп точно не завис - місце на вінчестері дозволяє не економити на цьому.
Цитата А кого це ви закрили на шпалері?двох гарних дівчаток, ха-ха.
Існує інформація про те, що надмірний розмір свопу призводить до гальмів. У всякому разі, я більше 512 М не відводжу (на роботі 2 гіга при трьох гігах пам'яті), і вони в мене весь час порожні. Аптайми в середньому - від двох до десяти днів.
Фотку в студію! Я розцінюю це як спробу приховати гарних дівчаток від ком'юніті
Хтось дивувався, що в мене 4 робочих стільниці. А Ви спитайте пана noddeat, навіщо йому аж 8.
Цитата: Ign1111 від 2007-09-26 19:31:23Хтось дивувався, що в мене 4 робочих стільниці. А Ви спитайте пана noddeat, навіщо йому аж 8. щоб не згортати вікна. Одна стільниця - одне розгорнуте на весь екран вікно або 2-3 вікна gnome-terminal. Мені зручно. На скріншоті, як бачите, зайнято 4 стільниці, а зазвичай буває і 6-7. У компіз/берилі мені не подобається те, що там стільницями неможливо користуватися - або desktop cube з чотирма стільницями, або насолоджуйся глюками. Через це в пекло надійслав їх обох. На скріншоті добре видно, що запущено на кожній стільниці, в compiz/beryl чомусь іконку видно лише на поточній стільниці. Майже як у СРСР - були ракети, і водночас не було голки з ниткою.
Openbox та тема Darkilouche.
Цитата: AndyBorovy від 2007-10-02 13:37:16Openbox та тема Darkilouche.А як зробити Openbox схожий на гноме, та навішати аплети від гнома?