ЦитатаПитання: навіщо зменшувати розмір скріна, одночасно викладаючи його в png?Вибачаюсь? дійсно затупив(Шрифти дійсно жахливіЗвалище значків (папка Теmporary files) штука вельми корисна, як на мою думку - зберігає порядок на робочому столі значки звідсишпалеру знайшов тутПорадьте, які краще встановити шрифти і де в системі можна змінювати їх колір
Питання: навіщо зменшувати розмір скріна, одночасно викладаючи його в png?
ЦитатаЗвалище значків на робочому столі дійсно потрібне?три файли — це звалище значків? я тоді не буду викладати скрін свого робочого десктопу
Звалище значків на робочому столі дійсно потрібне?
До нього можна добратись лише звернувши усі вікна.
А Вас, таки, хвилює чиясь критика?
Бааа... у хохляндии не только живые хохлы ещё остались, дык ещё и компьютеры есть... Раскажу хлопцам не поверят
Йой... У стисненому джипезі(?) трохи страшнувато З.І. Грався з 9.04: сподобалася швидкостю, пропрієтарних драйверів не знайшлося =\.З.І. Вирішив все ж спробувати користуватися запропонованими home-директоріями (Музика/Документи/Зображення...)
Цитата: repa4ok від 2009-06-06 00:16:35Йой... У стисненому джипезі(?) трохи страшнувато З.І. Грався з 9.04: сподобалася швидкостю, пропрієтарних драйверів не знайшлося =\.З.І. Вирішив все ж спробувати користуватися запропонованими home-директоріями (Музика/Документи/Зображення...) А очі від зеленого емулятора терміналу ще не позеленіли ?... Здається в убунти дефолтні fonts кращі, ніж ті що на скрінштоті, чи то жпег поїв їх.
В дебіаноподібних дистрибутивах часто емулятор терміналу зелений. Наприклад в Кнопіксі.
Цитата: romi від 2009-06-07 13:26:54В дебіаноподібних дистрибутивах часто емулятор терміналу зелений. Наприклад в Кнопіксі.Та ну, не вірю чи то я відстав від життя, завжди білий Monoscape 9,10 (Knoppix 3.7, Kubuntu 7.04)Але на lcd я прихильник Consolas, crt - Lucida Console.Вправду це тільки на своєму десктопі, а десь публічно то краще не використовувати Consolas.На lcd Lucida Console також добре виглядає, особливо на широкоформатних моніторах де потрібно листати велику кількість коду.
А який смисл використовувати в Knoppix'і звичайну консоль якщо є root-консоль?
Я вас зрозумів.Off-topic:Мені сьогодні приснилося, що я встановлюю Knoppix на жорсткий диск
... Здається в убунти дефолтні fonts кращі, ніж ті що на скрінштоті, чи то жпег поїв їх.