Мені +1 за те, що нема іконок на десктопі.
гарний малюнок. Сама малювала. За це мені теж +1.
-1 мені за те, що не пошкодувала чужого трафіку й засунула цілий малюнок в повідомлення.
System->Preferences->Session
rokssolana а той малюнок не відволікає тебе? Чи просто робочий стіл завжди закритий якимись вікнами? Бо я ось дивлюся на нього і ніяк не може сконцентруватися.
вписується в загальну монохромну тему
Значки на боковій панелі неохайні. Мейл-ноутіфаєр (чи що воно там) взагалі не вліз в габарит і не вписується в загальну монохромну тему значків, як і ті шухлядки.
Мені +1 за те, що нема іконок на десктопі. На якого вони мені, коли я його ніколи не бачу, той десктоп, завжди щось на весь екран відкрите. Ну, а коли випадково чисто — то гарний малюнок. Сама малювала. За це мені теж +1.-1 мені за те, що не пошкодувала чужого трафіку й засунула цілий малюнок в повідомлення.
Хм, вам вдалося зробити вертикальну панель нерагульною, що у Ґномі нетривіально. Але от крутити голову на 90°, щоб дізнатися поточний час, хіба зручно? Чому б календар на горизонтальну панель не перемістити?
щодо метасіті, то таки вставте metacity --replace у автозапуск. Це в system->preferences->startup applications. а який у вас дистрибутив взагалі? хіба немає у вас такого пункту меню, як Desktop effects, де, власне, компіз і вимикається «легально»?
Новий монік. Нарешті є де кейро-доку розвернутись
Цитата: Moses від 2010-03-25 21:32:37Новий монік. Нарешті є де кейро-доку розвернутисьСхоже на стандартний вигляд МакОСи.
Цитата: rokssolana від 2010-03-25 21:50:36Цитата: Moses від 2010-03-25 21:32:37Новий монік. Нарешті є де кейро-доку розвернутисьСхоже на стандартний вигляд МакОСи.Зовсім не схоже.
це Каіро, я так розумію?