Linux — не Mac OS X, тому робити із першого друге — суцільне гейство, вибачте на слові, хочете Mac OS X — купуйте Mac, немає грошей — працюйте з Linux.
Цитата: coirius від 2010-09-12 00:11:15Linux — не Mac OS X, тому робити із першого друге — суцільне гейство, вибачте на слові, хочете Mac OS X — купуйте Mac, немає грошей — працюйте з Linux.Думаю, ви неправі. Мені подобається Лінукс тим, що я його можу зробити зручним у користуванні софтом. У цьому його головна перевага. Щодо мака, вінди, напівосі - то розробниками були закладені базові принципи користувацьких інтерфейсів, які вже не притаманні конкретній осі. Ви це, мабуть, самі розумієте.
Тю, чим вам Cairo Dock не вгодив? Може, комусь зручно з ним працювати, байдуже, на що він схожий. Та-й весь Гном недоброзичливці обзивають злизаним з Мака, так що - всім гайда на кеди?
Цитата: coirius від 2010-09-12 00:11:15Linux — не Mac OS X, тому робити із першого друге — суцільне гейство, вибачте на слові, хочете Mac OS X — купуйте Mac, немає грошей — працюйте з Linux.Тю, чим вам Cairo Dock не вгодив? Може, комусь зручно з ним працювати, байдуже, на що він схожий. Та-й весь Гном недоброзичливці обзивають злизаним з Мака, так що - всім гайда на кеди?
А що за апплет для gmail'а?
А зручно воно так, з me-меню і всіма тими аплетами у правому верхньому куті? Непотрібні у поточний момент аплети можна приховати?