Автор Гілка: Реальний емулятор Віндовса!  (Прочитано 4877 раз)

Відсутній Desperado

• Новачок
  • *
  • дописів: 15
  • QA
Тепер колишні користувачі Windows на Лінуксі зможуть почувати себе як дома!

http://www.kde-apps.org/content/show.php/show.php?content=19198
« Змінено: 2007-06-15 16:19:27 від Cthulhu »

zzandy

• Гість
Re: Реальний емулятор Віндовса!
« Відповідей #1 : 2007-06-15 15:30:00 »
Знову vote=good - не соромно?

По темі, ось нейтральне посилання. Маленька програма під KDE емулює не інші програми а основну рису поведінки вінди. Варто поглянути...
« Змінено: 2007-06-15 15:32:29 від zzandy »

Praporshic

• Гість
« Відповідей #2 : 2007-06-15 15:35:40 »
А в мене не пішло. Хоча мені й так добре  ::)

Відсутній DalekiyObriy

• Літератор
  • дописів: 1929
« Відповідей #3 : 2007-06-15 16:21:00 »
цікаво, що це скоріш за все не спрацює, оскільки інші два параметри tan та PHPSESSID будуть однакові, якщо автори сторінки все зробили правильно, додаткові голоси з того самого сеансу враховуватися не будуть...
Fedora 35 (x86-64)

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #4 : 2007-06-15 16:24:44 »
Виправив.

В гумор. На новину ніяк не тягне. До речі, це що, почались польові випробування машини часу ЛОУ, тільки їздить вона поки лише в минуле? Там дата - 2004 рік.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #5 : 2007-06-15 17:10:10 »
цікаво. колись практикувався в програмуванні й писав різні програмки, метою яких було повісити вінду. Одна з них імітувала форматування диску C, вставляла себе в autorun.bat, і зависала. Після перевантаження користувач бачив повідомлення про відсутність системи для завантаження. Після третього ребуту все відновлювалось. Під лінукс, напевно, такий прикол не вийде зробити,
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Andy Borovy

• Кореспондент
  • дописів: 139
  • Працюю там, де цікаво
« Відповідей #6 : 2007-06-30 09:44:51 »
цікаво. колись практикувався в програмуванні й писав різні програмки, метою яких було повісити вінду. Одна з них імітувала форматування диску C, вставляла себе в autorun.bat, і зависала. Після перевантаження користувач бачив повідомлення про відсутність системи для завантаження. Після третього ребуту все відновлювалось. Під лінукс, напевно, такий прикол не вийде зробити,
ну ви просто спробуйте погратися під адміном (до речі, це те, чим грішать офтопіки до Вісти (остання дуже перелякана, бо вічно питається чи я певен, що хочу запустити той чи інший встановлювач чи адмін команду)) у улюбленому дистрі. Думаю все пройде на ура :-)
Без уст я іронічний жах,
Що упирем ікластим став би
З очима ніжними кульбаби,
Якби не очі в дзеркалах.