Our families think it’s a bit of an unusual name but still a nice one, and our friends like it because it sounds cool! Some have even asked if we are going to name our next child after Microsoft."This raises so many questions. Will Richard Stallman insist that the baby be called GNU/Linux? Does a baby named Linux go to sleep and wake up without problems? How often does he outgrow his footwear and require a reboot?
I think he is in fact open source, seeing that the source was an open relationship as opposed to a closed one (aka marriage)!
How often does he outgrow his footwear and require a reboot?
ЦитатаHow often does he outgrow his footwear and require a reboot?"перерости взуття" - технічний термін, чи звичайна гра слів?
Здається, батьки так вчинили тільки заради привернення уваги з боку великої кількості людей.І до чого тут Столман? Звичайно, йому сподобається такий вчинок, проте я гадаю, що його проект GNU не повинен мати відношення до імені дитини.
/etc/init.d/senceofhumourd start
Просто колись давно уже читав статті про те, що у Штатах дітей почали називати кенонами та іншими іменами на честь відомих компаній.Пам'ятаю, стаття називалась "Хоч Ксероксом назвіть, тільки папером не годуйте"
Гм. В СРСР колись називали ударно-комуністичними іменами - Сталіна, Комуна і т. д.
Даздраперма
2.2. Забороняється використання ненормативної лексики в цьому форумі.
Ну, може й воно не зовсім, але звучить як матюк.
У мене знайома є - Ульяна звати. Здається, походження імені теж звідти)
Цитата: funtik від 2008-12-21 13:17:07У мене знайома є - Ульяна звати. Здається, походження імені теж звідти)Не вірно здається. Уляна - старе, наразі вже майже забуте жіноче ім’я, від якого (як частенько буває) з’явилось прізвище.
Не вірно здається.