Чи готова яловичина до обіднього столу?
Десь вже років зі п’ять ледве не кожен тиждень з’являються публікації під назвою "Чому Лункс не готовий для десктопу". Аргументи досить вистоялись і просто набили оскомину. Тут, читаючи новини, надибав на веселу таку публікацію, що аж вирішив перекласти. Оригінал тут
Сім причин, чому яловичина не готова для обіднього столу
Не зважаючи на багатьох її адвокатів, коли б я не купив якусь яловичину, я завжди закінчую тим, що повертаюсь до курятини. Курятина має те, що я хочу, а яловичина - ні. Останні випуски яловичини було підняли мої сподівання, але я завжди розчарований. Тепер, не зрозумійте мене не вірно. Я люблю яловичину, і я був перший в моїй родині, хто її спробував, я навіть їв яловичину десятки років тому! І я маю татуювання у вигляді корови на своїй спині! Але я думаю, що для більшості обідів, яловичина не готова для обіднього столу, і от чому:
1) Дуже багато видів нарізки. Чи мушу я брати спинку, вирізку, філейку? Реберця, кістки, рубець, язик? Споживачі спантеличені всіма ціма можливостями вибору; вони хочуть крильце, стегенце, груди, і всі ці речі разом.
2) Недостатня підтримка рецептів. Ніхто не знає, як її приготувати, за виключенням тих дивакуватих елітарних спеціалістів, хто ходив до кухарської школи.
3) Дуже складно для Івана Пивопийка. Ви мусите готувати її при певній температурі, інакше ви можете отримати якесь спровоковане їжею захворювання типу "Сампілобактеріальна жужуня" або "Сальмонелла" або "Е. Коліка". Послухайте, я не бажаю мати магістерську ступінь в мікробіології, я хочу за все - про все лишень пообідати.
4) Дуже багато роботи. Ви повинні забити живу тварину та розрізати її на маленькі шматочки, до тих пір, як ви навіть зможете почати куховарити. Коли я замовляю курятину, вона надходить обваляною в сухарях і засмаженою.
5) Величезна кількість рецептів не сумісна з яловичиною. Наприклад, чому я можу робити яєчний гоголь-моголь, але не можу зробити гоголь-моголь з яловичини? Де яловичий бекон? Як вийшло, що для неї немає секретних рецептів, які продаються разом з травами та спеціями, як є для курчат? І навіть не починайте мені говорити про страви з овочами!
6) Курчата вже постачались за дурно й даром разом з моїм холодильником, чому я повинен перемикатись?
7) За опитуваннями, переважна більшість споживачів їсть більше інших видів м’яса, ніж їдять яловичини. Ринок яловичини завжди був невеличкою нішею.
:[|||]:, Cat'nPaste з мого блогу,
http://cs.stu.cn.ua/blogs/view.html?id=183