Я вибачаюсь,але на форумі є тема "Прикладні програми".А тут начебто тема "Гумор",тому пан Powerpoint міг би написати саме туди.
конвертувати odp в ppt без сенсу: результат абсолютно непередбачуваний. якщо у вас немає анімації в презентації, тоді чому ви не зробили pdf? я завжди роблю pdf, навіть якщо знатиму, що буде комп з лінуксом/ОО. якщо у вас є анімація, то ви маєте заздалегідь сконтактувати з організаторами з приводу відповідного ПЗ, або принести свій комп. те, що ви зробите все в MSOffice, не є гарантією, що все запуститься та’як треба.
Цитата: noddeat від 2009-03-31 15:44:43...в адобовському форматі не робив - бо невмію..тема моєї презентації вичерпана?роздрукуйте на принтер "Adobe Pdf" презентацію. от і є адобовський формат
...в адобовському форматі не робив - бо невмію..тема моєї презентації вичерпана?
Блін, увімкніть телепатію і завжди готуйте резервну версію для масдая погано конвертувати --- більше, ніж не конвертувати взагалі. Мої телепатичні здібності підказують, що презентація у вас була не зовсім готова і конвертування OOo --> MustDiePoint тут ні до чого.
замість резервної версії був ООо на флешці... але його, як виявилось, треба було встановлювати..
Цитата: tenzor0078 від 2009-04-02 11:18:08 замість резервної версії був ООо на флешці... але його, як виявилось, треба було встановлювати.. Чудова альтернатива Ви чогось простішого не могли вигадати, або меншу флешку взяти? Втім... чого було б не взяти з собою якого лайфдиску?
Ну я щось непоняв гумор... Якийсь чувак тупо тролить... і обливає всіх грязюкою.І возобновив себе богом або ти платиш мені денежку або ти хрішник.