Цитата: StarWolf від 2009-07-14 22:53:27Угу, Oracle тусується на LOU. Дожартувалися.Сонечко ще ніхто не купив. Ждіть рішення антимонопольного комітету.
Угу, Oracle тусується на LOU. Дожартувалися.
Акціонери Сонечка вже проголосували за продаж своєї компанії Оракулу.
ви б хоч лапки вживали, а то я подумав, що «сонечко» — це звертання до Старвольфа мовчу вже про те, що там треба було б родовий відмінок ужити — «„Сонечка“ ще ніхто не купив».
Та я переклав as is, тобто власну назву компанії на український лад, а вона не відміняється.
не слухайте тупих маркетологів, що ставлять ідіотські знаки (р) і (тм) і бояться відмінювати назву компанії. Sun відмінюється: Sun-а, Sun-у, San-ом, на Sun-і тощо. Тим паче «Сан» відмінюється, коли пишеться українськими літерами. Всі нормальні люди п’ють «кока-колу» (Coca-Cola), і тільки маркетологи п’ють «кока-кола» (Coke circles)
мовчу вже про те, що там треба було б родовий відмінок ужити — «„Сонечка“ ще ніхто не купив».
Off-topic:Всі нормальні люди п’ють «кока-колу»
Campana, як щодо «купити книжку»? чи ви кажете «купити книжка»? Авжеж, я помилився, знахідний відмінок. Щодо заводу не впевнений, але «купити воза», «купити хліба» — природні українські конструкції. «Купити масла, молока», зрештою. «купити „сонечко“» можна лишити у називному, бо лапки, але ліпше — «купити „Сонечка“».
Єврокомісія ухвалила капут «Сонечка».
А хто-ж тоді буде на OSDN роздавати диски з Соляркою та NetBeans?
Хочаб офіс не закриють?