<?пхпмійскл_приєднання ('локальний_ресурс', 'рут', '') або умри ('Не можу з*єднатись із сервером!');мійскл_вибрати_базу ('база1') або умри ('Не можу вибрати базу данних!');$запит = "ВИБРАТИ `нік` ІЗ `користувачі`";$результат = мійскл_запит ($запит);доки ($рядок = мійскл_отримати_стрічку ($результат)){якщо ($рядок[0]=='Володимир Лісівка') то{відлунюй 'Ми його знайшли! xD ';вихід();}відлунюй 'Його тут немає... =( ';}?>
#включити <іопотік.х>використовуй імєпростір стд;цифр головний(){свивід<<"Привіт, світе!"<<кінл;http://повернути 0;}
десь тут була темка про український пайтон, при чому реально працюючий. ліньки шукати.
До того ж це доводить, що програміст - то не просто кодер.
Програмування - процес творчий, вимагає чіткого, логічного і ясного мислення, а ще оригінальності, творчих та душевних поривань.
Цитата: noddeat від 2009-05-25 01:04:55десь тут була темка про український пайтон, при чому реально працюючий. ліньки шукати.Це: Дитячий пітон?
Коли виникає питання: наякого біса в офісі було перейменовувати назви функцій на національні? Та ми ще з шкільних парт позначаєм синус, косинус, натуральний логарифм як sin, cos, ln . І нема щоб продовжувати собі нормально жити -- знайдеться якийсь любитель п'ятого клеса у возі
коли кирилізований варіант екселя не розпізнає крапку як символ розділення цілої частини (типу 2.5456). тому я вже давно юзаю англомовні версії всіх програми, щоб не стикатися з ужосами українізації. здається, в ОО таких приколів нема, слава Богу.
А це вже залежить від мовних налаштувань Windows.
філолог перекладав, видно.
У ваших аргументах якраз логіки і не видно
Люди воспринимают меня чересчур серьезно. Они многое воспринимают чересчур серьезно. Из своего многолетнего опыта работы эмблемой на капоте Linux я вынес один урок – это еще не самое худшее. Некоторым людям недостаточно самим воспринимать мир серьезно. Они не успокоятся, пока не заставят окружающих сохранять серьезность.
Програма fractal; Змінна x1,y1,x2,y2,x3,y3 :ціла; Процедура TRI(x1,y1,x2,y2,x3,y3, N:ціла); Змінна x12,y12,x23,y23,x31,y31 : ціла; Початок Якщо N>0 то Початок Олівець(N,0,0,255-10*N); x12:=(x1-(-x2)) div 2; y12:=(y1-(-y2)) div 2; x23:=(x2-(-x3)) div 2; y23:=(y2-(-y3)) div 2; x31:=(x3-(-x1)) div 2; y31:=(y3-(-y1)) div 2; Перемістити(x31,y31); ЛініяДо(x12,y12); ЛініяДо(x23,y23); ЛініяДо(x31,y31); TRI(x1,y1,x12,y12,x31,y31, N-1); TRI(x2,y2,x12,y12,x23,y23, N-1); TRI(x3,y3,x31,y31,x23,y23, N-1) кінець кінець;