ЦитатаЦитатаЦитатаХай мені дадуть плюсомет, я хочу застрелитись сам Він працює лише коли підтверджено власника за допомогою аналізу ДНК та має запобіжник що не дає стріляти в себе. [smiley=an.gif]...та видається тільки білим чоловікам віком від 21го року за наявності довідки про відсутність венеричних захворювань і характеристики від християнського священника Я вимагаю створити louquotes.org.ua.Я також пропоную видати Cthulhu права модератора на один день, щоб він міг сам себе застрелити . А я гратиму роль месії який поверне його до життя з бану.
ЦитатаЦитатаХай мені дадуть плюсомет, я хочу застрелитись сам Він працює лише коли підтверджено власника за допомогою аналізу ДНК та має запобіжник що не дає стріляти в себе. [smiley=an.gif]...та видається тільки білим чоловікам віком від 21го року за наявності довідки про відсутність венеричних захворювань і характеристики від християнського священника
ЦитатаХай мені дадуть плюсомет, я хочу застрелитись сам Він працює лише коли підтверджено власника за допомогою аналізу ДНК та має запобіжник що не дає стріляти в себе. [smiley=an.gif]
Хай мені дадуть плюсомет, я хочу застрелитись сам
Цитата: Сергій Єгоров від 2007-02-14 12:31:05Цитата: miwa від 2007-02-14 12:13:32... за участю загальних модераторів ;о)А ми що, не люди?Правильно, правильно, для повного щастя ще треба когось забанити з формулюванням "заважав флудити модераторам".)))
Цитата: miwa від 2007-02-14 12:13:32... за участю загальних модераторів ;о)А ми що, не люди?
... за участю загальних модераторів ;о)
Цитата: tivasyk від 2007-02-14 14:23:07slackware -- ранувато, не чую ще впевненості, та й тре, щоби ufo: alien invasion спершу набридла, бо інакше часу не вистачає на ядра =)Насправді там не все так страшно:) Колись слаку настроювати справді було не дуже зручно, але недавно я ставив Zenwalk і абсолютно все запрацювало з коробки. Я аж образився=)))
slackware -- ранувато, не чую ще впевненості, та й тре, щоби ufo: alien invasion спершу набридла, бо інакше часу не вистачає на ядра =)
Цитата: vassukk від 2007-02-16 21:47:35 :-/Встановив Мандріву 2007 а вона не завантажується .Що робити далі . Допоможіть.З чого зроблено висновок, що вона таки встановлена?
:-/Встановив Мандріву 2007 а вона не завантажується .Що робити далі . Допоможіть.
напишіть послідовність команд за якими виконується завантаження ядра чи чого воно там потребує, як завантажити віндовс, він знаходится на першому роздлі з ліва на право
Стосовно висне, нічим конкретно допомогти не можу, а от стосовно проектора:як я зрозумів він чипляється до виходу на зовнішній монітор. В мене той вихід теж не працював дуже довго - доки я не натиснув кнопку що його вмикає .
Цитата: Nickispeaki від 2007-02-25 05:22:16але ЧОМУ під Лінукс дистрибутив аж на 30метрів більший?! [...] для яких кожен метр на рахунку. :-/Там додаткові гальма :-) Бо під win32 принаймні 1.x швидше на око працюють :-(
але ЧОМУ під Лінукс дистрибутив аж на 30метрів більший?! [...] для яких кожен метр на рахунку. :-/
Цитата: Malyshka від 2007-03-05 10:16:38Ці всі пункти колись не працювали, а тепер працюють. Чому? Інсталював все так само як перший раз. Ком_ютер бігає зараз з шаленою швидкістю порівняно з минулим.Тому що сюзь, і все робиться абияк. А у слаки підхід фундаментальний - якщо не працює, то вже не працює))
Ці всі пункти колись не працювали, а тепер працюють. Чому? Інсталював все так само як перший раз. Ком_ютер бігає зараз з шаленою швидкістю порівняно з минулим.
apt-cache search <що шукаємо>apt-cache show <щось що вас зацікавило>apt-get install <що вам треба>
Enlarge your SuSe...
Цитата: Nickispeaki2 від 2007-04-11 01:50:50...........................................Пан майстерно володіє вмінням писати повідомлення, що характеризуються підвищеною ентропією...
...........................................
Цитата: Nickispeaki2 від 2007-04-11 13:07:43? що то воно значить, поясніть, будь-ласка? man wc. wc - не туалет........Цитата: Nickispeaki2 від 2007-04-11 13:11:12ЩО воно оте таке ентропія.man другий том Сивухіна. Якщо на двох пальцях, то ентропія - міра хаосу
? що то воно значить, поясніть, будь-ласка?
ЩО воно оте таке ентропія.
вельми буду вдячний як встановити принаймні 1024х768. От завантажився і бачу 800на 600 Система - Уподобання- Параметри екрану видає тільки 800 на 600 максимум! а колись було 1280 на 1024...
[flood&flame]А я гадав що у "Мінт" усе "з коробки" [/flood&flame]Невже так складно пошуком скористатись?
Цитата: Сашко Кравчук від 2007-04-11 13:29:19XF86Config-4, будь ласка![plain flame]В убунту з клонами XFree??? O_o[/plain flame]
XF86Config-4, будь ласка!
Дайте Cthulhu той клятий плюсомет, най застрелиться!Видаліть увесь цей флуд!
Цитата: Сашко Кравчук від 2007-04-11 13:45:57Дайте Cthulhu той клятий плюсомет, най застрелиться!Видаліть увесь цей флуд!Забагато роботи. Пропоную новий підхід - модератор-моджахед. Обв'язується вибухівкою змішаною з плюсами і зірочками, та підриває себе в потрібній темі.
Цитата: Cthulhu від 2007-04-11 14:41:09Цитата: Сашко Кравчук від 2007-04-11 13:45:57Дайте Cthulhu той клятий плюсомет, най застрелиться!Видаліть увесь цей флуд!Забагато роботи. Пропоную новий підхід - модератор-моджахед. Обв'язується вибухівкою змішаною з плюсами і зірочками, та підриває себе в потрібній темі.Ми тут після теревень за філіжанкою кави з великими лінукс-гуру вирішили, що цю св'ященну місію проти невірних любителів варезу, і різноманітної RedHat`івської і QT`ішньої попси довіримо вам. Гадаю, ви цього достойні, як ніхто інший на цьому форумі!О великий GNU-мученик Cthulhu!.. Ти підеш в бан заради великої ідеї звільнення нашого форуму від... всятких там поганих дядьків!..
[flood'n'flame] Не давайте Cthulhu плюсомет! Він святий! Краще поверніть Nikispeaki коробку від мінта! Він там інструкцію забув! [/flood'n'flame]
Цитата: Сашко Кравчук від 2007-04-11 14:54:38Цитата: Cthulhu від 2007-04-11 14:41:09Цитата: Сашко Кравчук від 2007-04-11 13:45:57Дайте Cthulhu той клятий плюсомет, най застрелиться!Видаліть увесь цей флуд!Забагато роботи. Пропоную новий підхід - модератор-моджахед. Обв'язується вибухівкою змішаною з плюсами і зірочками, та підриває себе в потрібній темі.Ми тут після теревень за філіжанкою кави з великими лінукс-гуру вирішили, що цю св'ященну місію проти невірних любителів варезу, і різноманітної RedHat`о-QT`шньої попси довіримо вам. О великий GNU-мученик Cthulhu!.. Ти підеш в бан заради великої ідеї звільнення нашого форуму любителів Mint`у...Модератор тут потрібен, з доступом до плюсів і зірок військового зразка та гексогену. Я ж можу тільки обв'язатись саморобною вибухівкою, і з і ім'ям Патріка на вустах податись на вінфак ЗІ Сашко, припиніть змінювати повідомлення, поки я на них відповідаю=))
Цитата: Cthulhu від 2007-04-11 14:41:09Цитата: Сашко Кравчук від 2007-04-11 13:45:57Дайте Cthulhu той клятий плюсомет, най застрелиться!Видаліть увесь цей флуд!Забагато роботи. Пропоную новий підхід - модератор-моджахед. Обв'язується вибухівкою змішаною з плюсами і зірочками, та підриває себе в потрібній темі.Ми тут після теревень за філіжанкою кави з великими лінукс-гуру вирішили, що цю св'ященну місію проти невірних любителів варезу, і різноманітної RedHat`о-QT`шньої попси довіримо вам. О великий GNU-мученик Cthulhu!.. Ти підеш в бан заради великої ідеї звільнення нашого форуму любителів Mint`у...
Цитата: Сашко Кравчук від 2007-04-11 13:45:57Видаліть увесь цей флуд!Цитата: Сашко Кравчук від 2007-04-11 15:06:43Всю гілку в лоу-цитати!Пане Олександре! Визначіться у своїх бажаннях
Видаліть увесь цей флуд!
Всю гілку в лоу-цитати!
Цитата: Fotokor від 2007-04-12 15:52:44але схоже шо пан Samael зовсiм не такий собi простий *початкiвець* як зазначено Я теж, коли був "початківець", роздавав людям всякі корисні поради. А потім почав флудити і миттєво став письменником. Ну де логіка???
але схоже шо пан Samael зовсiм не такий собi простий *початкiвець* як зазначено