Цитата: tarasian666 від 2008-10-16 18:59:12Може колись з'явитсь вірус на лінюх який би знаходив розділ з віндою і форматуав...Та уже навалом їх, наприклад Arch, Debian, RHEL, Fedora, Slackware, Ubuntu, SuSe...
Може колись з'явитсь вірус на лінюх який би знаходив розділ з віндою і форматуав...
Цитата: Raven від 2008-10-20 02:11:37Цитата: Kovyar від 2008-10-20 01:35:25не п'ю а ще які варіанти будуть? чи можна їх зробити гламурно-рожевими? Жирну мавпу в зуби і вперед.Забув уточнити - маю на увазі цей додаток, а не Бальмера.
Цитата: Kovyar від 2008-10-20 01:35:25не п'ю а ще які варіанти будуть? чи можна їх зробити гламурно-рожевими? Жирну мавпу в зуби і вперед.
не п'ю а ще які варіанти будуть? чи можна їх зробити гламурно-рожевими?
Цитата: AndyBorovy від 2008-10-28 11:13:02А от яким чином перекласти правильно (ну і милозвучно): cookie-based action?"Тортом по пиці"?
А от яким чином перекласти правильно (ну і милозвучно): cookie-based action?
кука — іменник жіночого родувідмінюється як (вибачте, не можу згадати іншого слова) «сука».
Цитата: prapor від 2008-10-31 17:55:04Цитата: void від 2008-10-31 17:51:23поставити gentoo*буркоче: і чого це гентушники завжди такі невгамовні....Зараз в мене хтось за провокацію holly war`ів піде відпочивати.А тепер уяви ситуацію. Поставив я собі генту і заходжу на ЛОУ...
Цитата: void від 2008-10-31 17:51:23поставити gentoo*буркоче: і чого це гентушники завжди такі невгамовні....Зараз в мене хтось за провокацію holly war`ів піде відпочивати.
поставити gentoo
Цитата: funtik від 2008-11-13 18:30:16Читав інтерв'ю одного інженера команди "Рено" з Формули-1. У них на деяких машинах теж Лінукс!І піт-стоп робиться по крону?
Читав інтерв'ю одного інженера команди "Рено" з Формули-1. У них на деяких машинах теж Лінукс!
Цитата: dector від 2008-12-07 17:17:39c:/ getMoney.exe 1000 Ура! Цей пан - new generation, вінду бачив лише в зоопарку, навіть не знає, що в шляху до файла використовується символ "\", а не "/" як в ніксах. Віндікапець наступає.
c:/ getMoney.exe 1000
Цитата: Owl від 2008-12-17 19:27:19Давайте влаштуємо конкурс на краще оформлення новини. Переможцю - диск з новим Мінтом.Друге місце - романтична вечеря при свічках з нікіспікі.
Давайте влаштуємо конкурс на краще оформлення новини. Переможцю - диск з новим Мінтом.
Цитата: Fakel._Enterpuer від 2008-12-24 18:38:51Вибачте за питання, якщо не те ляпнув...але ... Трикутник Серпінського не те саме що трикутник Паскаля (математика) ?. як вам сказати. різниця десь як між Кримом і Римом. Крим — це KDE-версія столиці Італії.
Вибачте за питання, якщо не те ляпнув...але ... Трикутник Серпінського не те саме що трикутник Паскаля (математика) ?.
Наступного разу звертайтеся напряму туди, де вас добре чують, на живі форуми, де багато професійних користувачів Ubuntu.
Цитата: Raven від 2009-01-22 23:01:44Цитата: Ign1111 від 2009-01-22 22:46:48Мене їх орієнтація не цікавить. Коли будете наступного разу цитувати, зверніть увагу, хто ті слова писав...Нічого страшного, я не збираюсь подавати до суду за порушення моїх авторських прав=)... тільки якщо пан Пабло забуде надіслати вам його патчі до ваших модифікованих постів, це може зробити за вас FSF
Цитата: Ign1111 від 2009-01-22 22:46:48Мене їх орієнтація не цікавить. Коли будете наступного разу цитувати, зверніть увагу, хто ті слова писав...Нічого страшного, я не збираюсь подавати до суду за порушення моїх авторських прав=)
Мене їх орієнтація не цікавить. Коли будете наступного разу цитувати, зверніть увагу, хто ті слова писав...
Цитата: yurchor від 2009-02-15 15:19:09А правда, що «GNOME» зулуською означає «Я не зміг налаштувати KDE»?Один загальновідомий чи то фінський, чи то шведський парубок, великий мовознавець, стверджує що саме так і є.
А правда, що «GNOME» зулуською означає «Я не зміг налаштувати KDE»?
Цитата: Сергій Лисовенко від 2009-02-19 11:25:59Один чувак катався на катку і жалівся, що ламери під бурдюром ковзанами канави повирізалиНі, ну я би міг зрозуміти, що працівник асфальтовкладувальної бригади матюкає клятих влаників гусеничної техніки, що псує покриття, та ламери на ковзанах, вирізаючі під бордюром в асфальті канави - це вже діагноз.
Один чувак катався на катку і жалівся, що ламери під бурдюром ковзанами канави повирізали
Цитата: Owl від 2009-02-11 20:59:36Цитата: Сергій Лисовенко від 2009-02-11 03:19:52А крім того виявив (після спрору про монітор з товаришем і зайвої сотн грам коньяку в кафе), що продовжую западати на очкарок, що мені зовсім не сподобалось.Ще зайва сотня грам коньяку - і страшно уявити, на кого пан Лисовенко буде западати. На слакваре?
Цитата: Сергій Лисовенко від 2009-02-11 03:19:52А крім того виявив (після спрору про монітор з товаришем і зайвої сотн грам коньяку в кафе), що продовжую западати на очкарок, що мені зовсім не сподобалось.Ще зайва сотня грам коньяку - і страшно уявити, на кого пан Лисовенко буде западати.
А крім того виявив (після спрору про монітор з товаришем і зайвої сотн грам коньяку в кафе), що продовжую западати на очкарок, що мені зовсім не сподобалось.
...Ну ще бувало, що захотів запустити під віндою оріджн - виявилось, що нема команди wine так на своє здивування виявив, що під віндою віндові проги і без вайна стартують ...