Цитата: prapor від 2009-02-23 16:09:53Ви б бачили мене за кватирками... Видовище не для жінок та дітей....На наступну нашу зустріч візьму ноут з кватирками і відеокамеру. Отриманий ролик підпишу "Private" і вивалю на свій сайт. Відвідуваність здивує навіть Google.P.S. Гонораром поділюся.
Ви б бачили мене за кватирками... Видовище не для жінок та дітей....
/me дивиться на предмет спору, та розуміє що хімія - страшна наука. А хіміки - страшні люди. Я не знаю що за речовину використав тут serg_ik, але вона добряче торкнула багатьох відвідувачів....
Цитата: cadca від 2009-03-12 22:18:56Гуманнішим треба бути, гуманнішим - один вистріл з РПГ набагато гуманніший за монотонне постукування прикладом [smiley=evil.gif]Ось тому й прикладом
Гуманнішим треба бути, гуманнішим - один вистріл з РПГ набагато гуманніший за монотонне постукування прикладом [smiley=evil.gif]
Цитата: Vincent-A від 2009-03-13 20:08:02StarDick/me протестує, я ним, вибачте, кросворди розв’язую, а не...
StarDick
[13.03.2009 10:43:47] Owl: Нагородив Лисовенка зірочкою за флуд в темі про аську.[13.03.2009 12:29:38] (невідомий) зняв бан з Михайло Даниленко групою 22[Сьогодні 15:43:11] Captain Obvious забанив Captain Obvious до Сьогодні 16:43:11 групою 22. Причина:[Сьогодні 15:43:40] Captain Obvious забанив Captain Obvious до Сьогодні 16:43:40 групою 22. Причина: замолювання зірочки [Сьогодні 15:44:20] Captain Obvious забанив Captain Obvious до Сьогодні 16:44:20 групою 22. Причина: А аську все одно - на мило[Сьогодні 15:44:52] Captain Obvious забанив Captain Obvious до Сьогодні 16:44:52 групою 22. Причина: І XMPP клієнт - найкращий аськозамінник[Сьогодні 15:52:59] Captain Obvious забанив Captain Obvious до Сьогодні 16:52:59 групою 22. Причина: флуд - коли взагалі не в тему розмови, а я в тему писав...[Сьогодні 15:58:47] Михайло Даниленко забанив Captain Obvious до 17.03.2009 15:58:47 групою 22. Причина: Флуд у банлисті
Цитата: tenzor0078 від 2009-04-01 21:58:54Цитата: noddeat від 2009-03-31 15:44:43...в адобовському форматі не робив - бо невмію..тема моєї презентації вичерпана?роздрукуйте на принтер "Adobe Pdf" презентацію. от і є адобовський форматЦитата: tenzor0078 від 2009-04-02 11:18:08P.S. я немаю принтера...
Цитата: noddeat від 2009-03-31 15:44:43...в адобовському форматі не робив - бо невмію..тема моєї презентації вичерпана?роздрукуйте на принтер "Adobe Pdf" презентацію. от і є адобовський формат
...в адобовському форматі не робив - бо невмію..тема моєї презентації вичерпана?
P.S. я немаю принтера...
P.S. чому в технічних порадах та рецептах? власне хоті поділитися рецептом і порадити не витрачати час на це фуфло
Цитата: Owl від 2008-11-20 14:23:23Михайле, ви хоча-б залогінилися, щоб всі бачили, що адмін відповів.Ви забули, що мені ще чотири дні в бані сидіти... ^_^
Михайле, ви хоча-б залогінилися, щоб всі бачили, що адмін відповів.
Цитата: yurchor від 2009-05-08 16:33:28Цитата: btr від 2009-05-08 16:31:26А що там цікавого?Мені потрібні склади, за якими вчать писати (типу «ма-ма ми-ла ра-му» (/me випускник російської школи ))Шо, такі тяжкі студенти пішли?
Цитата: btr від 2009-05-08 16:31:26А що там цікавого?Мені потрібні склади, за якими вчать писати (типу «ма-ма ми-ла ра-му» (/me випускник російської школи ))
А що там цікавого?
Цитата: Сергій Лисовенко від 2009-05-15 11:52:30Це я читав, а от що там є цікаве?А хто вам сказав, що там буде цікаво. Це-ж не Gentoo Wiki...
Це я читав, а от що там є цікаве?
<?пхпмійскл_приєднання ('локальний_ресурс', 'рут', '') або умри ('Не можу з*єднатись із сервером!');мійскл_вибрати_базу ('база1') або умри ('Не можу вибрати базу данних!');$запит = "ВИБРАТИ `нік` ІЗ `користувачі`";$результат = мійскл_запит ($запит);доки ($рядок = мійскл_отримати_стрічку ($результат)){якщо ($рядок[0]=='Володимир Лісівка') то{відлунюй 'Ми його знайшли! xD ';вихід();}відлунюй 'Його тут немає... =( ';}?>
Вобщім, chroot видавав помилку, видавав тому, що уже не може видавати так як мене чьото переклинило і я в XFce DeepStyle'a виділив всі папочки крім mount де був /mnt/gentoo і натиснув кнопку "Видалити". І, зараз, по "неясним мені причинам" Linux не робить.... Хочу спитати:Якщо я встановлю "з диску" Gentoo, то існуюче Lilo і Windows на hda1 не зіб'ються? Що мені зробити для того щоб вони не збились?
Йой, мамцю. Не зачіпайте Gentoo, бо з вашою нерозторопністю "по неясним вам причинам" кудись дінеться і Windows і все інше. Власне, ми то допоможемо, але якщо у вас пропаде реферат, якого взавтра треба терміново здавати, то відповідати не беремося.
Цитата: Owl від 2009-06-06 21:29:35І якщо для розділів форуму можна легко підібрати малюнки - лого відповідних дистрибутивів та інше, то які звуки ви пропонуєте туди ставити?Навіть не знаю... Не приходить зараз в голову нічого, крім говорити голосом Руслани Писанки «Убунту» тощо. :-) На новини можна просто якусь жвавеньку музичку.
І якщо для розділів форуму можна легко підібрати малюнки - лого відповідних дистрибутивів та інше, то які звуки ви пропонуєте туди ставити?
Цитата: vanbob від 2009-06-18 22:49:24Ну, що Ви. Я не скромніший за Вас. А нервуватися не слід. Раджу заглянути на ще один проект, пов'язаний з неологізмами: http://zelenyj.biz//. Добре. Оскільки ви поставили між нами знак рівності, дозволю собі декілька порад:1) Тут ви співчуття не знайдете. Народ тут дуже консервативний, і на вашу «новомову» реагуватиме завжди однаково.2) Оскільки аргументів ви не наводите, окрім «у боротьбі добра зі злом має перемогти смачна ковбаса», треба завоювати перемогу явочним порядком:а) почніть з Вікіпедії. Викладіть там своє бачення слова «ОБЗОРНИК». Якщо сторінку вилучать, перейдіть до наступного кроку.б) станьте перекладачем Ubuntu і скрізь повиправляйте «переглядач» на «ОБЗОРНИК». Вам ніхто не завадить, оскільки перекладачів в Ubuntu, які б наглядали за якістю фактично немає. Зробіть це безпосередньо перед заморозкою для випуску Karmic Koala. Так вам вдасться зібрати найбільше лулзів.в) спробуйте влізти до тісної компанії перекладачів FF і перед черговим випуском влаштуйте диверсію. Зібрані відгуки на форумі зберігайте до бази даних ворогів новаторства в українській мові.г) зараз виконується переклад сайтів Opera (translate.opera.com в черговий раз лежить, але на наступному тижні підніметься). Зробіть так, щоб вам довірився російський перекладач, який координує український переклад (sic!) і вчиніть диверсію. Порівняно з тим, що там вже наперекладали, «ОБЗОРНИК» може стати органічною частиною перекладу.д) знайдіть маленький переглядач на WebKit (Midori, Arora, Rekonq, Safra...) і перекладіть його з «ОБЗОРНИКОМ». Зберіть лулзи з нечисленниї користувачів.е) якщо всі перелічені вище способи зазнають невдачі, напишіть листа до Microsoft® (вони зараз активно перекладають ПРОМТом свої сайти українською). Пожалійтеся на перекладачів ВПЗ, які не хочуть використовувати новітні досягнення мовців. Натякніть, що переклад «ОБЗОРНИК» міг би прикрасити Win7 та IE8. Ловіть лулзи./me видихнув.
Ну, що Ви. Я не скромніший за Вас. А нервуватися не слід. Раджу заглянути на ще один проект, пов'язаний з неологізмами: http://zelenyj.biz//.
Off-topic:Цитата: prapor від 2009-06-23 22:07:45Цитата: cadca від 2009-06-23 22:03:03Цитата: Zombie від 2009-06-23 19:30:35А-а-а-а-а, некроманти на форумі!!!А-а-а-а-а, зомбі на форумі!!!А-а-а-а, kill -9 на zombie них не діє!!!/me задумався, де у слові "них" помилка
Цитата: cadca від 2009-06-23 22:03:03Цитата: Zombie від 2009-06-23 19:30:35А-а-а-а-а, некроманти на форумі!!!А-а-а-а-а, зомбі на форумі!!!А-а-а-а, kill -9 на zombie них не діє!!!
Цитата: Zombie від 2009-06-23 19:30:35А-а-а-а-а, некроманти на форумі!!!А-а-а-а-а, зомбі на форумі!!!
А-а-а-а-а, некроманти на форумі!!!