...прочитав таку річ, подумав буде цікаво - написав у новини!
От якби в нас модератори такі безтурботні були. Побачив юзера, подумав, що це буде цікаво - і до патівену його.
Хакінтошеводи - гламурні жебраки. На справжній мак не вистачило грошей, на лінукс - мізків, а віндою користуватись їм негламурно.
Цитата: noddeat від 2009-10-07 00:18:30Цитата: Owl від 2009-10-06 11:11:35Пан не скаже, де такі плоскі онегдоди бере?так на аватарці ж відповідь намальована Та ви що, панове! Він же хімік а не ботанік!
Цитата: Owl від 2009-10-06 11:11:35Пан не скаже, де такі плоскі онегдоди бере?так на аватарці ж відповідь намальована
Пан не скаже, де такі плоскі онегдоди бере?
Як підключити USB модем?
Ну, всунути його в USB роз'єм.
Тримаю на десктопах та власному лептопі Debian Unstable. Трохи стабільніше за релізи Ubuntu, хоча й «фіч» менше. Щоб отримати те, що в убунтах ставлю інколи з Experimental. Але завжди знаю що у такому випадку я сам собі злий антропоморфний дендромутант.
Запишіть ваше бажання на купюрі в 100€ і передайте найближчому розробнику — є імовірність, що він його прочитає і можливо навіть виконає.
За 100 Євро культуру програмування не купиш.
А по чому тепер дипломи з культури програмування?
На форумі Кубунту порадили перевстановити Кубунту.
Цитата: yurchor від 2010-02-25 17:34:23Так-так, не забуваймо, продовжуймо тролити... Ну, я хотів просто подискутувати, але якщо ви так просите...
Так-так, не забуваймо, продовжуймо тролити...
В мене є блог на http://127.0.0.1 і часу на нього я трачу небагато.І непоганий блог вийшов - прийнаймі ніхто в коментарях нічого поганого про мій блог не писав
Дивно, даю доступ до архіву, а ніхто не хоче його мати :-?
В мене качає норм.Red Hat це типу Debian тільки з підтримкою і RPM?
Цитата: Re. від 2010-04-28 20:34:06Цитата: romi від 2010-04-28 20:10:48Я ще не був модератором на ЛОУ ні разу Зробіть будь-ласка мене модератором.У Вас же тут є блог, а рядом yabb установити і зробити себе там хоч адміном?Я уже видалив звідти yabb півроку назад.Причина - мала відвідуваність.
Цитата: romi від 2010-04-28 20:10:48Я ще не був модератором на ЛОУ ні разу Зробіть будь-ласка мене модератором.У Вас же тут є блог, а рядом yabb установити і зробити себе там хоч адміном?
Я ще не був модератором на ЛОУ ні разу Зробіть будь-ласка мене модератором.
Off-topic:Цитата: piktor від 2010-06-24 23:10:01Цитата: tarasian666 від 2010-06-24 21:50:25а щоб перевірити чи це від відновлення сеансу залежить - видалити все із .kde/share/config/session/У вказаній теці справді сиділи 10 хрестоносців.засідка, подумав Нєвскій, і натиснув «Delete All»
Цитата: tarasian666 від 2010-06-24 21:50:25а щоб перевірити чи це від відновлення сеансу залежить - видалити все із .kde/share/config/session/У вказаній теці справді сиділи 10 хрестоносців.
а щоб перевірити чи це від відновлення сеансу залежить - видалити все із .kde/share/config/session/
Цитата: Re. від 2010-12-06 11:21:46популярне рішення. Типу *BSD або Solaris...
популярне рішення.
Якщо не помиляюсь, в Системних параметрах мала б бути вкладка на кшталт Користовачі і групи. Щось таке. Я її немає. Як додати нового користувача?
kuser - :-/man usermod
Йдеться про Sabayon та OpenSuse.До слова, в Ubuntu, яку Ви, і не тільки Ви, безпідставно берете на кпини, це питання вирішується на піонерському рівні .......При створенні нового облікового записе через kuser активував опцію man.