Й це все не зважаючи на факт, що сьогодні Linux із своїм Beryl вже навіть крутіший за Unreal Tournament. 8-)
Одна з головних переваг лептопа за наявності вайфая - можливість сидіти з ним на горщику і гадити в коментарях в буквальному розумінні
Хоча, наскільки я пригадую, у Лінаксі є (була) традиція - парні номери вважати стабільними...
Нє, ця традиція зникла після того, як зробили шість помилок у слові "Debian" і тепер суцільна юбунта: чим більше ти любиш її, тим менше тебе люблять дівчата...
Цитата: noddeat від 2007-11-08 21:51:52Ну ще ніби В. Лісівка та gvy користуються федорою тут.Я?! Федорою?! Пане, це майже повод для дуелі :-/
Ну ще ніби В. Лісівка та gvy користуються федорою тут.
Цитата: noddeat від 2007-11-14 19:29:18Цитата: JI1-0X0B від 2007-11-13 19:16:15Можливо комусь це питання покажеться тупим, але: як встановити будь-яку програму в Linux?Наприклад Open Office? (Якщо є архів з незнайомими файлами tr.gz) Просто я раніше працював у Вінді)так програми не встановлюють. викиньте той архів, та шукайте, де у вас Add/Remove programs. Там робити пошук open-office, і вуаля. ...Поясніть що таке вуаль плиз.
Цитата: JI1-0X0B від 2007-11-13 19:16:15Можливо комусь це питання покажеться тупим, але: як встановити будь-яку програму в Linux?Наприклад Open Office? (Якщо є архів з незнайомими файлами tr.gz) Просто я раніше працював у Вінді)так програми не встановлюють. викиньте той архів, та шукайте, де у вас Add/Remove programs. Там робити пошук open-office, і вуаля. ...
Можливо комусь це питання покажеться тупим, але: як встановити будь-яку програму в Linux?Наприклад Open Office? (Якщо є архів з незнайомими файлами tr.gz) Просто я раніше працював у Вінді)
Цитата: Сергій Єгоров від 2007-11-21 20:26:24Цитата: noddeat від 2007-11-21 18:18:55ну чого, ще один приємний привід для нацпольного флейму Ukraine vs Russia Флейму не буде, плюсомет заклинило в положенні "увімкнено".
Цитата: noddeat від 2007-11-21 18:18:55ну чого, ще один приємний привід для нацпольного флейму Ukraine vs Russia
ну чого, ще один приємний привід для нацпольного флейму Ukraine vs Russia
Цитата: Сергій Лисовенко від 2007-12-07 11:18:24Не розумію: що поганого в споживацькому ставленні до лінукса?Он я нахабно використовую його для задоволення своїх Зіґмундо-Фрейдівських потреб Фройд би плакав...
Не розумію: що поганого в споживацькому ставленні до лінукса?Он я нахабно використовую його для задоволення своїх Зіґмундо-Фрейдівських потреб
Плакав, що в нього не стояв лінукс?
Cthulhu: Треба до нашого проекту додати протонну гармату, бо відстаємо від останніх досягнень цивілізації - http://www.linux.org.ru/view-message.jsp?msgid=2331340prapor: Вже читав. В шоці.Cthulhu: Може, ЖЖ нікіспікі прикрутимо? Замість random, як вкрай високоентропійне джерело...
Off-topic:ЦитатаВибачте, видно мене покусав якийсь трольЗдогадуюся хто то був:ЦитатаАдміністраторе, вгамуйте цього джентушника, бо зараз когось покусає!!!Тільки за що його тролем обізвали?
Вибачте, видно мене покусав якийсь троль
Адміністраторе, вгамуйте цього джентушника, бо зараз когось покусає!!!
Цитата: Cthulhu від 2007-02-12 14:41:27Хай мені дадуть плюсомет, я хочу застрелитись сам Цитата: Cthulhu від 2007-12-19 02:37:13Ййесссс, я застрелився з плюсомета!!!! 10 місяців Cthulhu тренувався у володінні плюсометом, перш ніж здійснити свою мрію.....
Хай мені дадуть плюсомет, я хочу застрелитись сам
Ййесссс, я застрелився з плюсомета!!!!
І взагалі, день сьогодні видався фіговий... Бадьоро рапортую заморському начальству, що все зробив "в луччем відє", а перед комітом знаходжу бага. І то не просто баг, а.... кіно "Чужий" бачили?
Цитата: Сергій Єгоров від 2007-12-27 12:49:24Цитата: Сергій Лисовенко від 2007-12-27 12:37:55GNU теж з душком, але за це на неї ще ніхто не нарікав Окрім мастдайників. /me уже було збирався розродитися якимось графоманським дописом, але раптом перед його очима спливла картина: місячне сяйво, лункі кроки Сергія Єгорова, брязкіт плюсомета, і вся весела і дотепна кумпанія отримує бан до весни. Він стримується...
Цитата: Сергій Лисовенко від 2007-12-27 12:37:55GNU теж з душком, але за це на неї ще ніхто не нарікав Окрім мастдайників.
GNU теж з душком, але за це на неї ще ніхто не нарікав
Цитата: Cthulhu від 2008-01-02 15:11:54Доброго ранку.Хто там волає о чотирнадцятій годині ночі?
Доброго ранку.
Цитата: Piktor від 2008-01-06 20:41:21І що значить абревіатура OMG?OpenMoko for Geeks.
І що значить абревіатура OMG?
Цитата: cadca від 2008-01-21 12:45:10Пан грає вар'ята - зігріває свого компа збоченськими методами. Яєчню на ньому збираєтесь готовити? Ні, навіщо. Все дуже просто - засипаєш травички в радіатор, воно там починає тліти і виділяти пахучий дим. Затягуватись можна тільки через димар зверху. А ззаду заклеєно, щоб паскудні сусіди стиха не пристроювались.
Пан грає вар'ята - зігріває свого компа збоченськими методами. Яєчню на ньому збираєтесь готовити?