Проголосувало: 5
Автор тими постійно перебуває у стані зміненої свідомості (користується Windows із російською локалізацією й пише на форумі української спільноти Linux). Тому проголосував «Ні» із почуття протесту. ...
Автор теми постійно перебуває у стані ... Повідомлення теми не читав.
...A: Переклав перекладачкою.
Питання: Чи маю я право дома підключити до мережі більше одного компа? А якшо інший комп знаходиться в моїй іншій хаті? Чи можу я підключити сусіда до мережі?
порт 25 закритий для всіх по замовчуванню, але можна попросити його відкрити
...буде просто скидуватись на спільне використання, а не виставляти сусідові рахунок )
Цитата: tarasian666 від 2013-04-13 17:37:14порт 25 закритий для всіх по замовчуванню, але можна попросити його відкритиа-а-а, а я думав, що то тільки у мене - я раніше тут вже писав про це. От тільки чому я деякий час чемно користувався тирнетами... А тут раптом (чи вдруг ) приходить лист про закриття 25 тісіпішного порта. (поислання на хо відшукувати, десь воно тут близько). Чому з самого початку (з моменту підключення) 25 порт був відкритий? Чи мож це тому що чисто випадково мої айпіюки засвітилися в логах суддівських серверів? хйзн., але то добре, що в усіх.Цитата...буде просто скидуватись на спільне використання, а не виставляти сусідові рахунок )Саме так.
..... До вас часто звязківці навідуються?