Проголосувало: 73
Flame:Мені в голову прийшла страшенно гарна ідея - назвати символ @ гарною українською назвою - вареник.
Цитата: Piktor від 2007-12-18 01:02:35Flame:Мені в голову прийшла страшенно гарна ідея - назвати символ @ гарною українською назвою - вареник. А що? Геніально!
Off-topic:Цитата: Cthulhu від 2007-12-18 03:20:35Цитата: Piktor від 2007-12-18 01:02:35Flame:Мені в голову прийшла страшенно гарна ідея - назвати символ @ гарною українською назвою - вареник. А що? Геніально! І треба ж було наштовхнутись на це вже застаріле повідомлення саме в той день, коли вийшов на роботу забуши поснідати....
Я голодний, тому злий => маєте попередження за замах на життя модератора.
Я десь чув назву "тявка". Мені здається логічне(і прикольне) продовження теми собак
англійською цей символ називається at - на нашу перекладається "на" - досить правильно звучить при називанні мейлів.
Власне, про що я-й розпинався до того як почалося годуванння пана Єгорова варениками.
Цитата: Piktor від 2008-02-26 20:31:14Власне, про що я-й розпинався до того як почалося годуванння пана Єгорова варениками.От не треба. Жодного мені тоді не перепало