Проголосувало: 121
Як на мене тандем c/c++/lua - це просто бомба
Цитата: anonymous(Guest) від 2006-04-08 22:22:19Які з них вам найбільше подобаються?Perl найкращий (імхо)!
Які з них вам найбільше подобаються?
Цитата: DarkStyler від 2006-04-11 05:22:39Цитата: anonymous(Guest) від 2006-04-08 22:22:19Які з них вам найбільше подобаються?Perl найкращий (імхо)! Файний жарт... Гммм... Але-ж є такі що так і вважають.
Тільки от цікаво це ще чим він такий найкращий? Чи то присутністю сміттєподібного хламу на CPAN, підтримувати якого практично неможливо,
чи то може повною відсутністю навіть елементарного exception handling (про хакпакет Error нє нада)?
Ба навіть оте ціле перлядцтво навіть не дуже й витягує object oriented так як потрібно, то що говорити про щось більш цікаве...
У всякому разі, автор Bugzilla більше ото вже не хоче мучити. :-)
Та й якось розвивається Perl вже аж ніяк (себто, типу в стані just works).
Але всеодно, про Perl 6 було тріску що аж на Камчатці чули, а... віз і нині там. За той час вже й Python 3.0 релізом вийшов, і Ruby розвинулась нормально, і JRuby зліпили, і PHP підтягнулась до непоганого рівня, і Java обтряслась від XML'ів та ішого хламу, і навіть Digital Mars D значно покращився по бібліотеках та OSS компіляторах...
А от якось Perl як був мовою для 100-or-less-codelines скриптиків (бо інакше голову зломиш), так і залишився.
Я проголосував за С і Яву. Не можу сказати, що добре знаю С++, нажаль, того й не обрав його. Але, на мою думку, С/С++ і Ява - найкращі мови. До речі, чого немає асма?П.С. Млинець, хлопці, в вас тут класний форум. Просто дуже круто, що україномовний. Бальзам на душу.