Опитування

Що спіткало Вас використовувати Linux ?

Сам дізнався і захотілось спробувати
111 (56.3%)
Windows задовбав!
43 (21.8%)
В навчальному закладі змушували вивчати
3 (1.5%)
Обовязкова умова для того, щоб взяли на роботу
2 (1%)
Вирішив зекономити на ПЗ
5 (2.5%)
Шукав ПЗ з нормальним перекладом на Українську
8 (4.1%)
Це вийшло  випадково
8 (4.1%)
Не памятаю
2 (1%)
...а що це?
3 (1.5%)
Інше, зараз зазначу в коментарі
12 (6.1%)

Проголосувало: 50

Автор Гілка: Як це було вперше?  (Прочитано 13259 раз)

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
Re: Як це було вперше?
« Відповідей #30 : 2009-05-15 14:30:34 »
Підмітив ще одну цікаву особливість буття.
Зараз лінуксоїдів малувато: віндузятників розплодилось хоч відбавляй
[sarcastic] якщо раптом хто надумає проводити їх відстріл -- не забудьте про моїх сусідів  ;D[/sarcastic]

Тому лінуксоїди зараз є неформалами (тобто такі, що виділяються з маси: навколо ж віндузятники і віндузятники...). От кого на нестандартне тягне і вибирає лінукс поки не починає доходити, що є і об'єктивні причини його вибору ;)
Flame:
Не плутати "неформал" з "рокер-чмокер" --- тих зараз порозводилось, що по собаці кинь - в рокера влучиш зараз нормальну людину важче знайти, ніж крикунів "попса - попса" (самі, як правило, крім вінди нічого не знають - та ж сама попса в світі ПЗ ;) ) і ні до одного ідіота (власне на те вони й ідіоти) не дійшло поцікавитись кількістю платинових альбомів групи "Metallica" (в тексті http://en.wikipedia.org/wiki/Metallica слово platinum засік 4 рази). На теперішній час справжні  неформали слухають Поплавського ;) сумніватись у відсутності платинових альбомів в співочого ректора думаю ніхто не буде  :P
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

romi

• Гість
« Відповідей #31 : 2009-05-15 17:25:21 »
[sarcastic] якщо раптом хто надумає проводити їх відстріл -- не забудьте про моїх сусідів  ;D[/sarcastic]
Ну і іще моїх одногрупників за те, що кажуть, що Лінукс це <пі> не юзавши його. Я вважаю за таке голови відривати треба. Ви теж так вважаєте?
Пісі: з того часу як я поставив Лінукс в мене стало менше друзів, але я став краще розрізняти хто мені друг, а хто псевдодруг.
« Змінено: 2009-05-15 17:25:52 від romi »

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #32 : 2009-05-15 22:14:30 »
Цитата
Ну і іще моїх одногрупників за те, що кажуть, що Лінукс це <пі> не юзавши його. Я вважаю за таке голови відривати треба. Ви теж так вважаєте?
я вважаю, що вам треба подорослішати і спокійніше ставитися до людей. якби хтось сказав, що мої шкарпетки ? це <пі>, я б покрутив пальцем біля скроні та знизав плечима. мені все одно, що інші думають про мої шкарпетки. людина, яка висловлює свою думку, ґрунтуючи її на чутках, а не на фактах, є нерозумною. До нерозумних людей слід ставитися спокійно і толерантно.

Ваша агресивна позиція (?лінукс ? рулить, оффтоп ? екскременти?), теж є нерозумною. ОС ? це не релігія, а інструмент для роботи.
--------------
М.: Ваша позиція також, того...
« Змінено: 2009-05-15 22:22:10 від cadca »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #33 : 2009-05-15 22:44:59 »
Off-topic:
Ви теж так вважаєте?
Ні, тут трішки доросліший народ  :P
Пісі: з того часу як я поставив Лінукс в мене стало менше друзів, але я став краще розрізняти хто мені друг, а хто псевдодруг.
Вони що, паразитували на вашому компі? Ех... гуртожиток... знайома ситуація >:(
От мої покидьки вирішили взагалі приватизувати спільного стола  :-X
« Змінено: 2009-05-15 22:58:15 від serg_ik »
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній Андрій Маланчук

• Новачок
  • *
  • дописів: 9
  • Що новенького?
« Відповідей #34 : 2009-05-19 10:23:05 »
Я вперше побачив Лінукс, коли прийшов на роботу у Банк "Україна", 2001-му році. Там був сервер 486 під керуванням RadHat 7, який після M$Dos 6 просто вражав і пригнічував (моєю безпорадністю) :o . Пам'ятаю, як вперше тремтячими руками, під диктовку по телефону, монтував флопік. Зараз згадую це з посмішкою  ;D , адже до хорошого швидко звикаєш.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #35 : 2009-05-19 11:41:20 »
Пам'ятаю, як вперше тремтячими руками, під диктовку по телефону, монтував флопік. Зараз згадую це з посмішкою  ;D , адже до хорошого швидко звикаєш.
Я минулого року вперше помацав справжній сервер (хоч і маленький) - Dell PowerEdge 840. Теж спочатку руки трусилися, такий складний BIOS, вперше пробував гратися з RAID. Але руки дуже швидко перестали трястися.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Анонім

• Гість
« Відповідей #36 : 2009-05-19 11:44:52 »
MS DOS --> Windows 98 --> Windows XP --> Knoppix --> Madriva --> Ubuntu --> Kubuntu --> Alt --> DeepStyle(Slackware)
Все почалось з цікавості
MS DOS --> Windows 3,1 --> Windows 95 -->  Windows 98 -->Windows 2000 -->  Windows XP --> Mandrake--> Knoppix --> Madriva2005 -->Madriva2007 -->Madriva2008 -->Suse11-->  ubuntu --> Alt --> Madriva2009 --> ? - думаю дебіан /Madriva2009 /Suse/Alt/ubuntu - вибір важкий... все ніби нормальне й подобається, але різне по складності і "юзабельності".